BLOG

Lehetséges, hogy a céljaid valamiért félelemmel töltenek el, és ezért akadályozod magad (persze nem tudatosan) a cél elérésében? Példák:

Akkor érsz el valamit, ha nagyon-nagyon akarod, vagy ha "elengeded"? Szerintem lehet nagyon akarni valamit, sok lendületet és megoldást ad, de csak addig, míg azt nem érezzük, hogy rágörcsöltünk, vagyis megbénultunk, bezáródtunk az adott témába.

Az erőforrásaink azok, melyek segítenek nekünk megvalósítani a céljainkat, és átlendülni a nehéz helyzeteken. Emberek, tulajdonságok és tapasztalatok ezek, amikhez nyúlhatunk, ha fogytán az energiánk vagy lelkesedésünk. Az erőforrásaink azonban nem egy fix csoport, hanem bővíthető és ez az, amiről az emberek nem tudnaksokszor.

Az új 12 hetes programom azoknak ajánlom, akik szeretnék kidolgozni a tökéletesen új énüket, akik végre látványos, kézzelfogható változásra vágynak az életükben. Valójában egy fitnesz rogram és egy coachig folyamat mixét kapod meg a Transformation Level Up programmal. A 12 hét alatt heti 1 konzultáció (online vagy személyesen) jár neked, ahol a...

A túlsúly nemcsak az energia hiány tünete, hanem visszafele is igaz, hogy a túlsúly energiahiányt okoz. Magyarul lefáraszt. Sőt, kifejezetten energiahiányos állapotba lök, és ez további hízáshoz vezet. Nézzük meg, hogy miért, és hogy milyen további negatív spirálba kerülhetsz ezáltal:

Az érzelmi evés, túlsúly, enerváltság, önbizalomhiány, félelmek a kötődéstől és a változástól, mind egy tőről fakadnak. Arról, hogy energiahiányban vagy. Fizikailag, mentálisan és energetikai értelemben is. A fentiek csak tünetek, így a megoldás nem közvetlenül és önmagában a fogyás, a magasabb önbizalom kialkítása vagy valamilyen kapcsolat adja...

Mi az a pszichoszomatikus edzés? A pszichoszomatikus edzés lényege, hogy a test jelzéseit és a belső folyamatainkat (elakadások, félelmek, szorongások bizonyos életterületeken) figyelembe véve tervezzük meg a mozgást (és étkezést). Mit jelent ez pontosan?

Mitől az edzés edzés? A Fitnesz & Coaching Podcast 2. részében ezt taglaljuk: milyen 3 kriériumnak kell megfelelni a valódi edzésnek?

Az online előadások és workshopok (webinárok) tökéletesen egyszerű és kényelmes módja az önfejlesztésnek. 2024 februárjában végre elindul a Fitnesz és Coaching Akadémia, webinárok sorozata a fitnesz és az önismeret / önfejlesztés témáival. Mindössze néhány óra egy laptoppal, egy jegyzetfüzettel és egy kávéval elég, hogy elindulj a teljesen új...

Kedves Követőm, Olvasó, Leendő vendégem! Mivel elég sok szolgáltatásom van, így szeretném neked szeretettel ajánlani az alábbi tesztet, mely segít eldönteni, hogy melyik lesz a leginkább neked való! :) Az egyes sorokat olvasd végig, és a rád jellemző állítás betűjelét karikázd be / írd ki! A végén megnézzük, melyik betűjelből gyűlt össze a legtöbb....