Cikkek

Az anyukák többségét érinti a tény: a hasizmunk nem nyeri vissza eredeti alakját szülés után, és ez nem attól függ, hogy valaki sportolt-e vagy sem előtte.

20% kedvezmény az ajánlónak és az új vendégnek is! PLUSZEGYFŐ akciót indítok, mert szeretném meghálálni, hogy ajánlotok, szerettek, hozzátok az új szuper arcokat hozzám! :) <3 Ezzel az akcióval akár többezer forintot is spórolhatsz magadnak ÉS a barátodnak, párodnak, tesódnak, vagy annak, akit hozol hozzám!

Azzal kezdeném, hogy a 10.000 lépés/nap még nem jelent fitt életmódot, egészséget, edzettséget. Ez csak az az alap, amivel a totál tespedtséget elkerülhetjük. Szóval igen reális, sőt, ez csak a napi alap aktivitás, ami mellé a heti 3-5 edzés / mozgás ideális lehet, ha valóban fittek akarunk lenni.

Nem kell kihagynod a vacsorát, ha fogyni szeretnél, csak legyen minimális a szénhidrát tartalma és magas a fehérje tartalma.

Folyamatosan bővül a Zárt Klubunk edzéstára, receptgyűjteménye, étrendejei, tudásanyagok... A Klub egészséről egyébként itt tudsz bővebben olvasni (pl élő edzések, előadások is tartoznak hozzá, de itt most csak a feltöltött anyagokat sorolom fel).

Ha hosszútávú, nagy terveid vannak, pl. nagy túlsúlyt akarsz leadni, akkor érdemes feldarabolni a célt / teendőket. Ha lusta vagy olvasni, akkpr nézd meg ezt az 1 perces videót:

Jelenleg (2021. április 28.) az edzőtermekbe csak a védettségi igazolással rendelkezők és a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek. Vagyis a "kamu versenyzők" ideje lejárt, de sajnos a valódi felnőtt versenyzőké is, akik nem rendelkeznek védettséggel - ők a négymilliós határ átlépése után már NEM használhatják a termeket.

Vegyél az anyukádnak én-időt, önszeretet, vidámságot, társaságot, egészséget, jó közérzetet a virág helyett! Iratsd be hozzánk a Zárt Klubba, vagy kérdezd meg ő mit szeretne magának - az ajándékkártyával mindkét opció lehetséges! :) Részletek itt >>

Közeledik az Anyák Napja: illik beszélni arról, hogy mi történik a hasunkkal, nekünk, édesanyáknak, mikor egy babát hordunk ki, majd hozunk a világra. A hasunk mindig fókuszban van: