Cikkek

A táplálkozás-edzés-pihenés az a hármas fogat, ami visz Téged a fejlődés és alakulás útján. De miért is segít Neked? És egyáltalán miért vagyunk állandóan fáradtak?

Olvasd el ezt a kis történetet a csattanóval és tanulsággal együtt! Neked mit jelenthet ez a sztori (ami amúgy megtörtént eset!), mi jutott róla eszedbe a saját életed kapcsán?

A " dobozos" önálló programok lényege, hogy van egy komplex edzés & táplálkozás program (e-book), amit csak lépésről lépésre le kell követned: edzéseket beiktatni, fokozatosan az étkezésed megváltoztatni, stb. A programok mellé jár egy csomó segédanyag, edzésvideók, némelyikhez étrend kiegészítő termékek is.

Nagyobb eséllyel érsz célt, ha másokkal mozogsz - még akkor is, ha bizonyos sportok (futás, jóga) olykor jobban esik egyedül. Tény, hogy a csend és az én-idő a legjobb terápia. Egy tanulmány* azonban kimutatta, hogy a közösen végzett sport jobb fizikai és mentális eredményeket hoz.

A spárga (mind az angol, mind a francia spárga) az egyik legszexibb póz, amit egy nő felvehet, ráadásul rendkívül jó flexibilitásról tanúskodik, ami az edzettségre, izmok jó állapotára utal.

A helyes légzés és a jóllétünk összefüggésben van - legalábbis Dr. Buteyko szerint, aki pontosa azt vizsgálta, hogy a rossz légzési szokások, a túllégzés, milyen hatással van az egészségünkre!

Az XCore (vagy más márkaként X-Co) egy piros cső, melybe homok / granulátum van töltve, de csak félig: vagyis a töltelék mozog szabadon a csőben. Miért jó ez? Mert olyan terhelést ró az izmokra (főleg a core-izmokra), melyeket semmilyen más eszköz!

A coaching tanfolyamon tanultunk róla, hogy a saját és családi történeteink, meséink, valamint a régről hozott archetipikus mesék milyen sokat nyomnak a latba, mikor a sorsunkat (vagy testünket) alakítjuk.