Hámori Blanka vagyok - 2008 óta aerobik edző, személyi edző, életmód tanácsadó, és coach. A Body Positive Fitness attitűdöt képviselem, vagyis nálam a közös cél lehet: a testösszetétel optimalizálása (egészséges testzsír és izomtömeg), egészséges és energikus működés testben és mentálisan is, a támogató közeg megtalálása. Ezzel a szemlélettel dolgozom, kérlek olvass rólam tovább:

Számtalan nővel és jó néhány férfival dolgoztam már a szebb alakért és jó közérzetért, és az évek során rájöttem, hogy a változás valódi élményét nem a csinosabb külső jelenti: hanem a belső fejlődés! A növekvő önbizalom, a határ-feszegetés és elengedés, női energiák és férfi erő felfedezése, a sikerélmény, a megértések és felismerések, a testi-lelki gyógyulás, a sorsunk alakítása. 

Ezért döntöttem úgy, hogy "holisztikus" szemlélettel dolgozom tovább és 2019-től  coachként is állok rendelkezésedre!


"Tapasztalati szakember" vagyok, tehát a saját nagy alakulásaim, testi-lelki gyógyulásaim, élményeim mind alakították-alakítják a szakmai hitelességemet. 18 éves koromra közel 20 kilót fogytam, ekkor már komolyan foglalkoztam a fitnesszel és önismerettel is. 23 évesen, 2012-ben lettem édesanya, ekkor egy újabb nagy fogyással és feléledéssel, illetve a Fitneszanyu Bloggal tértem vissza edzői pályámhoz. Saját vállalkozásba fogtam, az edzősködés mellett beleástam magam a fitness "periférikus" területeibe is: a testkezelő gépek világába, a professzionális testanalizálásba, a táplálék kiegészítők témájába, és a belső, pszichés folyamatok (túlsúly, túlevés, önértékelés) hátterébe.

2016-ban elindult a Holisztikus Fitnesz Blogom, 2018-ig megjelent 3 különböző témájú e-bookom, mindegyikben a holisztikus szemlélet módot képviselem. 

A holisztikus szemléletű fitnesz témájával többször is megjelenést kaptam a sajtóban szakértőként (lásd alább). 

Mivel az évek alatt tanultam és gyakorlatot szereztem a vállalkozás fejlesztés marketing területein is, 2018-ban üzletvezető helyettesi státuszt kaptam a fitneszteremben, ahol éveken át edzősködtem  - és emellett 2019-ben bizonyítványt szereztem coachként az ország egyik legnevesebb coach-ának képzésén. 

2020-tól a saját nevem lett a márkanevem, de a holisztikus szemlélet természetesen kulcsszó maradt a munkámban. Ebben az évben elindult a Fitnesz & Coaching Koncepció, melyben a mozgás és belső fejlődés komplexitását kiegészítjük: csapatban, közös munkával hatékonyabb a változás!

Ugyanebben az évben elindult a Fitnesz & Coaching Zárt Klubom, egy tagsági díjas online klub, ahol mindkét irányzat eszközeivel megismertetem a csatlakozókat, és élő, virtuális edzéseket is tartok nekik heti 2x. 


Hámori Blanka

Ahol találkozhattál már velem: