Hámori Blanka vagyok - 2008 óta aerobik edző, személyi edző, életmód tanácsadó, és coach. Az általam megalkotott Fitness & Balance Method lényege, hogy a fitnesz és a coaching eszközeit is bevetem a hatékonyabb változásért, a testi-lelki harmónia és egészség elérése érdekében. A Body Positive Fitness attitűdöt képviselem, vagyis nálam a közös cél lehet: a testösszetétel optimalizálása (egészséges testzsír és izomtömeg), egészséges és energikus működés testben és mentálisan is, a támogató közeg megtalálása. Ha szimpatikus, hogy ezzel a szemlélettel dolgozom, kérlek olvass rólam tovább:


Számtalan nővel és jó néhány férfival dolgoztam már a szebb alakért és jó közérzetért, és az évek során rájöttem, hogy a változás valódi élményét nem a csinosabb külső jelenti: hanem a belső fejlődés! A növekvő önbizalom, a határ-feszegetés és elengedés, női energiák és férfi erő felfedezése, a sikerélmény, a megértések és felismerések, a testi-lelki gyógyulás, a sorsunk alakítása. 

"Tapasztalati szakember" vagyok, tehát a saját nagy alakulásaim, testi-lelki gyógyulásaim, élményeim mind alakították-alakítják a szakmai hitelességemet. 18 éves koromra közel 20 kilót fogytam, ekkor már komolyan foglalkoztam a fitnesszel és önismerettel is. 

23 évesen, 2012-ben lettem édesanya, ekkor egy újabb nagy fogyással és feléledéssel, illetve a Fitneszanyu Bloggal tértem vissza edzői pályámhoz. Habár nem kifejezetten csak édesanyákkal foglalkozom, nagyon is szívemen viselem az anyák fittségét és mentális egészségét, számtalan édesanya vendéggel dolgoztam együtt, és később meg is jelent az 50 napos Fitneszanyu Programom, mely most is elérhető. 

Saját vállalkozásba fogtam, pici edzős és testkezelő szalont üzemeltettem a 6. kerületben, és az edzősködés mellett beleástam magam a fitness "periférikus" területeibe is: a testkezelő gépek világába, a professzionális testanalizálásba, a táplálék kiegészítők témájába, és a belső, pszichés folyamatok (túlsúly, túlevés, önértékelés) hátterébe.

2016-ban elindult a Holisztikus Fitnesz Blogom, 2018-ig megjelent 3 különböző témájú e-bookom, mindegyikben a holisztikus szemlélet módot képviselem. Egyre inkább meggyőződésemmé vált, hogy az áhított balansz és egészség, amire a vendégeim vágynak, belső fejlődést is igényel. A holisztikus szemléletű fitnesz témájával többször is megjelenést kaptam a sajtóban szakértőként (lásd alább).

Mivel az évek alatt tanultam és gyakorlatot szereztem a vállalkozás fejlesztés marketing területein is, 2018-ban üzletvezető helyettesi státuszt kaptam a fitneszteremben, ahol éveken át edzősködtem - és emellett 2019-ben bizonyítványt szereztem coachként az ország egyik legnevesebb coach-ának képzésén.

2020-tól a saját nevem lett a márkanevem, de a holisztikus szemlélet természetesen kulcsszó maradt a munkámban. Ebben az évben védettem le a Fitness & Balance Method módszert (korábban Fitness & Coaching néven futott), mely lényege, hogy a fitnesz eszközeit és a coaching gyakorlatait és módszereit együttesen használom a kliens fejlődése érdekében. Ez a szemlélet köszön vissza a letölthető Fitnesz és Coaching Koncepció programban, mely egyedül is végezhető, de természetesen egyéni folyamatban, a segítségemmel még hatékonyabb a fejlődés, erről szól a FBM Prémium Program

Ugyanebben az évben elindult a Fitnesz & Balance Online Klubom, egy tagsági díjas online felület és közösség, ahol edzésvideókat, recepteket és fitnesz kihívásokat is, de meditációkat, önismereti gyakorlatokat is hozok, összesen kb 200 anyag elérhető jelenleg a felületen - ám ez folyamatosan bővül. A klubbal egyidőben indultak a worskhopok és előadások is online, melyek célja az edukáció és közösségépítés. 


És hogy mi a küldetésem? 

Hogy a magyar nők egyre jobban legyenek a bőrükben, fejlesszék a tudatosságukat és éberségüket, képesek legyenek személetet váltani, energiára lelni, kialakítani a számukra megfelelő ideális életet! Nemcsak fittebb és egészségesebb testre, hanem tudatosabb elmére, és harmonikusabb életre is szert tegyenek. 


Várlak szeretettel programjaimon, szolgáltatásaimban! 


Hámori Blanka

Ahol találkozhattál már velem: