Csoportos edzések

Hétfő-szerda 18:00 a Kőbányai Fitness 5-ban 

Újra jelenléti csoportos órák velem, a X. kerületi Fitness 5-ban (Liget té1.) 2023 tavaszától! Csatlakozz márciusban, hogy elérd a top formád a nyárra! :) Kondi + kardió, változatos eszközökkel, alakformáló és zsírégető hatással.

ÁR: 1.800 FT-TŐL

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ >>

Fitnesz & Coaching Zárt Klub

Havi és 365 napos tagság az edzés- és tudásanyag tárba

A Zárt Klub tagsággal belépést nyersz olyan olyan tudástárba, mely számtalan anyagot tartalmaz, és folyamatosan bővül! Minden, ami az életmódváltásodhoz és önfejlesztésedhez kell: edzés videók,  kihívások, önismereti előadások és anyagok, szakértők kapcsolódó területekről: letölthető anyagok, kedvezmények, heti motiváció, és sok minden más!

ÁR: 4.500 FT / hó - tól

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ >>>

START csomagok

+ online elemzés, konzultáció, edzéstervek, egyénre szabott ajánlás

Ezzel a 3 személyre szabott szolgáltatással végre elindulhatsz a változás útján, méghozzá segítséggel, konkrét és egyénre szabott tervvel! Csomagok: 

START 1. Részletes elemzés beküldött adatok (BMI, étkezési napló, fittségi tesztek, testzsír-százalék, DCS-hányados alapján, napló stb.), ajánlások

START 2. Részletes elemzés + 30 perces konzultáció + egyénre szabott életmódváltóterv, meglepetés ajándékok 

START 3. Részletes elemzés, konzultáció, terv + AJÁNDÉKOK + 2 edzésterv videóval és leírással, 50% a következő visszamérésből

ÁRA: 3.900 FT-TÓL

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ >>

Fitnesz & Coaching Koncepció

4 hetes alakformáló program 3 edzéstervvel és önismereti, önfejlesztés

Önállóan végezhető "dobozos" program. Akár kezdőként, akár újrakezdőként vágsz bele az alakformálásba, ez a csomag garantáltan mást fog nyújtani, mint bármi, amit eddig próbáltál! A 45 oldalas program lépésről lépésre vezet végig az életmódváltás alapjain  (táplálkozás letisztázása, dinamikus edzések beiktatása), plusz olyan coaching módszerekkel is megismerkedhetsz, amelyek megkönnyítik és még izgalmasabbá teszik az utad! Az e-book mellett 19 letölthető segédanyag (mintaétrend,  táblázatok, kitölthető napló, coaching gyakorlatok, stb.) + 7 edzésvideó áll rendelkezésedre, hogy biztosan célba érj! 

ÁRA: 16.900 Ft helyett csak 9.900 Ft!!!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ >>

8 hetes Nagy Megújuló Program

5 edzéstervvel + 5 étrend kiegészítővel + kiegészítő anyagokkal + kuponfüzettel

Önállóan végezhető "dobozos" program.  Ezzel a fitnesz programmal gyors és látványos változást érhetsz el a következő 4 hétben alakformálás terén, amiben segítségedre lesz az 1 órás konzultációnk, a nyomtatható ebook (maga a program) + segédanyagok + 7 edzésvideó és az alábbi 5 étrend kiegészítő termék: 

2 szója fehérje
2 Imunex alga kapszula
1 Fat Killer zsírégető koncentrátum

ÁRA: 33.800 Ft

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ >>

50 napos Fitneszanyu Program

1 e-book, 2 doboz alga, 5 AJÁNDÉK edzésterv, 2 meglepi anyag, 1 kuponfüzet

Önállóan végezhető "dobozos" program. Ez a program kisgyermekes anyukáknak készült - célja NEM szülés utáni regeneráció, hanem visszanyerni az energiánkat és újra rendezni a sorainkat fittség, énidő, pihenés témákban. A programban (ebook formájában) helyet kap a család (pl. időbeosztás, főzés témákban), és az edzésterveket is kifejezetten otthoni eszközökre állítottam össze. A program 2 doboz Imunex algakomplexet tartalmaz a gyorsabb alakulásért és több energiáért + az ebookon kívül még 8 kiegészítő (olvasható) anyagot és 7 edzésvideót. Kezdő és újrakezdő, időhiányos, elfoglalt anyukáknak ajánlom!

ÁRA: 19.900 Ft

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ >>


Személyi edzés és coaching

Egyéni foglalkozások, bérletek

Az egyéni foglalkozások alkalmával élőben, 1/1 foglalkozom veled akár online, akár személyesen. A személyre szabott folyamatoknál nincs hatékonyabb, hiszen nincsenek felesleges körök, nem neked való módszerek, ha el is bizonytalanodsz, segítek továbblépni. Ez edzésben hatékonyabb fogyást, alakulást jelent; coaching folyamatban pedig gördülékenyebb fejlődést, több és gyorsabb felismerést, harmonikusabb mindennapokat. 

2020-2021 bizonytalan ideig csak virtuális személyi edzéseket, coaching foglalkozásokat vállalok a Zoom alkalmazáson keresztül. 

ÁRA: 4.000 Ft-tól

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ >>

Prémium Program

8 hetes 100% egyénre szabott program

Gyors alakulás centikben, megnövekedett önbizalom, látványos változás, Személyre szabott fitneszprogram (8 hetes), 4 letölthető különböző edzésanyag videókkal, 1 hetes mintaétrend + 12 alapszabály, 2 prémium táplálék kiegészítő termék, 8 alkalmas coaching bérlet, Folyamatos kontroll, +1 visszamérés

ÁR: 99.000 Ft

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ >>>