Form & Flow 

20 napos pofonegyszerű program azoknak, akik számolgatás és kudarcok helyett, gördülékeny és élvezetes fejlődésre és alakulásra vágynak! 

A FORM & FLOW egy különleges, 20 napos, pofonegyszerű program azoknak, akik NEM akarnak klasszikus fitneszprogramot, utálnak számolgatni és és utálják, hogy néhány napon belül elvesztik a lelkesedésüket... 

Azoknak, akik csak fejlődni és alakulni akarnak, és ezt a folyamatot élvezni is! 

Az elsődleges célunk, hogy újra megtaláld a motivációid, a lelkes és életigenlő énedet - ezzel optimalizáljuk az étvágyad, az motivációd és fizikai energiáid! Vagyis nem "izzadságszagúan", az étkezési naplóddal küzdve haladsz a szebb forma felé, hanem könnyedén, magaddal egyre inkább összhangba kerülve...

MIT TARTALMAZ??

1. Napi egy kb 5 perces videót egy önismereti / önfejlesztő gyakorlattal, melyet további 2-5 percben kell elvégezned (Cél a jobb közérzet, a flow, az életcélok újboli megtalálása és az énkép alakítása)
2. Egy 5 gyakorlatból álló rapidedzés egyszerű gyaksikkal (Cél: minden izomcsoport alapos átmozgatása)

A program most bevezető áron csak 6.900 Ft! Na de nézzük, kiknek is szól ez a különleges nemfitneszprogram! :)  "UTÁLOM A DIÉTÁKAT!"

Érezted már, hogy a diéta vagy fitneszprogram szavak hallatán már a rosszulét kerülget? Érezted már, hogy semmilyen szabályrendszer vagy számolgatás nem sikerül neked soha, mert már a gondolata is demotivál? Hogy a kezdeti lelkesedés után elveszted a fonalat? Hogy így is úgy is túleszed magad, akármennyire is jókat edzel? NEM BAJ!!!

OK 1: Egy csomó embernek egyszerűen NEM MŰKÖDÉSE A SZIGORÚ SZABÁLYRENDSZER! Rengetegen elmondták már, hogy a kalóriaszámolás és szigorú program egy ideig lelkesíti, de aztán frusztrálónak, terhesnek érzi az új szokásokat. Nem a te hibád! Lehet, hogy a te működésed a laza keretrendszer és könnyed, inspiráló út. Lehet, hogy te pont akkor érsz célt, ha jól érzed magad közben, és nem a szigorú keretrendszerekben.

OK 2: A legtöbben rengeteg szerepben, túlterhelésben éljük az életünket. Ha a rengeteg feladat mellé még újabbakat veszel magadra (bonyolult edzésprogram, számolgatás), akkor összességében MÉG FESZÜLTEBB LESZEL ÉS MÉG NAGYOBB ESÉLLYEL jutsz el a falás -rohamokig, mint amúgy! Ha eleve túlterhelt vagy, akkor a te utad NEM a klasszikus fitneszprogramok vonalas rendszere!

OK 3: Ha mókuskerékben, magadat és az életedet szürkének és céltalannak érezve éled az életedet, nem csoda, hogy elfolyik az energiád napközben, az egyetlen örömforrás az evés és nincs kedved edzeni... Az ÉLETENERGIA HIÁNYA TÁVOLÍT A FITTSÉGTŐL, a jó alaktól és jó közérzettől! Az edzésprogramban való kudarc növeli ezt a motiválatlanság érzést, úgyhogy felesleges egy újabb sehova sem tartó diétába kezdeni,..


 AKKOR MI A MEGOLDÁS?!


A szigorú szabályrendszereket engedd el, és próbáld ki magad egy egyszerű és könnyed programban, amiben jól érezheted magad, amiben TE jól működsz! Így megszűnik a stressz (ami a hízás egyik fő oka), és felveszel egy neked megfelelő tempót, a változásod pedig nem izzadság-szagú, hanem élvezetes lesz! 

A túl sok teendőd mellé pofonegyszerű program való: egy pár perces videó és gyakorlat, mely segít jobban lenni a börődben, és egy egyszerű rapid edzés. Ebben a programban az is sincs meghatározva, hogy naponta végezd el, lehet 2 vagy 3 naponta is elővenni a következő anyagot. 

Találjuk meg újra az életkedved, motivációid együtt! Tévedés, hogy a fitneszben csak fogyási célok fontosak... Az életcélok, a jövőkép - vagyis az alap jóllét, az alap életkedv - tisztázása is fontos, hiszen ezzel eleve motiváltabb és energikusabb leszel, a falásrohamokkal leszámolhatsz! Így az önismeret egyszerű és élvezetes gyakorlatai is nagyban hozzájárulnak az alakulásodhoz!
PONTOSAN MIT TARTALMAZ A PROGRAM CSOMAG? 

Egy 20 részes videósorozatot, mely minden része tartalmaz egy önismereti vagy ÖNFEJLESZTŐ GYAKORLATOT, melynek célja, hogy jobban légy a bőrödben, közelebb kerülj a céljaidhoz és megszeresd azt, aki vagy! Ezután elvégezheted a GYAKORLATSORT, amellyel minden izomcsoportodat átmozgathatod! 

Ez egy pofonegyszerű program, ami NEM követel más teendőt a nap folyamán, csak a "bűvös ötös" gyors kivitelezését. Sem számolgatás, sem más szokások beiktatását. 

Miért hívom a programot Bűvös Ötösnek? 

A videók kb. 5 percesek, a gyakorlatok kivitelezése (pl. rajzolás, naplózás) szintén kb. 5 percet vesz igénybe, és az átmozgató gyakorlatsor is csak 5 feladatból áll - ezzel egy rapidedzést tudsz kivitelezni kb 20 percben! KIKNEK VALÓ EZ A TUDÁSANYAG?


  • Azoknak, akik szeretnének EGYSZERŰEN közelebb kerülni az álom alakjukhoz és a jobb közérzetükhöz!
  • Azoknak, akik fogynának, de nem szigorú diétával, hanem az ÉTVÁGYUKAT és MOTIVÁLTSÁGUKAT rendbetéve!
  • Azoknak, akiknek a "fitneszprogram" vagy "diéta" szavak már nem lelkesítőn hatnak, mert működési mechanizmusuknak NEM felel meg a szigorú szabályrendszer. 
  • Azoknak, akik most kipróbálnának valami újat: ami nem fegyelmet követel, hanem KÖNNYEDSÉGRE és életszeretetre épít.
  • Azoknak, akik vágynak rá, hogy újra érezzék a FLOW-t, az életigenlést, a motiváltságot, a lelkesedést!
  • Azoknak, akik POFONEGYSZERŰ  és rövid feladatokra vágynak, nem akarnak egész nap az új szokások kialakításával, koncentrálással foglalkozni!
  • Azoknak, akik GYŰLÖLIK a számolgatást, és hogy az életmódváltás egy újabb teher, egy élvezhetetlen új feladat az életükben.
  • Azoknak, akik vágynak a feszesebb alakra és nagyobb ÖNBIZALOMRA, és ezért hajlandóak annyit megtenni, hogy újra közelebb kerülnek magukhoz!
 GY.I.K.

1. Miben más ez az alakformáló program a többihez képest?
Hogy nem klasszikus fitnesz eszközökkel dolgozik (étrend, komplex edzésterv, hossz edzések, kalória számolás), hanem egy egyszerű gyakorlatsor mellé minden napra egy olyan önismereti / önfejlesztő feladatot kapsz (pár perces), ami segít, hogy újra motivált légy, megszeresd az életed, célokat találj, inspirált és életigenlő legyél!


2. Hogyan segíti az alakformálást az, ha ezeket az önfejlesztő gyakorlatokat elvégzem? 
Mivel a test és lélek szorosan összhangban működik, ezért az első lépés az alapok (belső egyensúly és életigenlés) rendberakása, amitől AUTOMATIKUSAN optimalizálódik az étvágyad, nő az edzésmotivációd, és az életed minden területe elkezd fejlődni! Vagyis megfordítjuk a folyamatot: nem az "izzadságszagú edzésprogramtól" várjuk az önbizalmat és beállt étvágyat, hanem rendezzük a  belsőt, optimalizáljuk az étvágyat és felülünk a FLOW-ra, így a vágyott csini alak elérése élvezetes és könnyed feladat lesz!


3. Pontosan mit kapok a kezembe?
A fizetés után egy linket kapsz, ahol megtalálod a F&F összes videót és gyakorlatokat.


4. Hogyan tudok segítséget kérni, ha elakadtam?
A vásárlástól számított 6 héten belül online és telefonon állok rendelkezésedre minden kérdésben messengeren vagy emailben. 


5. Mi van, ha nem tudom tartani a feladatokat, az előírt tempót?
A tempón bátran gyorsíthatsz vagy lassíthatsz: nem kell napi 1 videót megnézned, megteheted hogy pl. 2 naponta veszed elő az új anyagokat. 


6. Pontosan mennyit fogyhatok?
A rajtad levő jelenlegi feleslegtől és az intenzitástól függően 4-10 kiló zsírt is leadhatsz a következő 4 hétben! Ennél gyorsabb fogyás nem javasolt, hogy ne lépjen fel izomveszteség.


7. A programhoz kell valamilyen plusz terméket (pl.étrend kiegészítő) vennem?
Nem, nincs  kiegészítő termék ehhez a programhoz. 


8. Ha folytatni szeretném a változást, hogyan tovább a 4 hét után?
A programot bármikor újra kezdheted, és konzultációban megbeszélhetjük, hogyan érdemes módosítanod az erősítő gyakorlatok mennyiségén vagy az önfejlesztő gyakorlatok összetételén. Természetesen személyes folyamatban is állok rendelkezésedre, ha még hatékonyabban szeretnél haladni.
 
💸 PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Erre a programomra is teljeskörű garanciát vállalok!
Annyira biztos vagyok benne, hogy ezekkel a módszerekkel jobb közérzetet tudunk csinálni Neked, hogy teljeskörű pénz visszafizetési garanciát vállalok a programra! Ha a vásárlástól számított 4.-6. hét közt úgy döntesz, hogy a gyakorlatokat végigcsinálva mégsem vagy elégedett, nem változtál és nem tanultál semmit, akkor visszakapod a csomag árát! Ehhez nem kell más tenned, mint a megjelölt időszakban visszaküldeni a kitöltött naplót, amivel igazolod, hogy valóban igénybe vetted a programot!


Ugye, most már nem félsz, hogy egy újabb kudarcra ítélt változásba vágsz bele? :)

Válaszd bátran a Fitnesz & Coaching Koncepciót!

ÁRA: 16.900 Ft helyett most bevezető áron
csak 9.900 Ft!