50 napos program anyukáknak

1 e-book +  7 ajándék edzésterv

Ebben a programban 50 napon át vezetlek lépésről lépésre egy mosolygósabb, fittebb, kiegyensúlyozottabb anyuka képe felé. Tudom, hogy szinte lehetetlen elképzelni, hogy család mellett jusson idő a mozgásra, a rendezettségre, a pihenésre, az önismeretre is... Pedig 1-2 apró trükkel ezeket is be- (vagy vissza)iktathatod az életedbe!

KIKNEK AJÁNLOM EZT A PROGRAMOT? 

Olyan anyukáknak (de NEM szülés utáni időszakra!), akik heti 1-2 apró feladattal közelebb kerülnének a mosolygósabb, energikusabb énjükhöz. 

Edzettségi szint: kezdő vagy újrakezdő, gyermekágy utáni időszaktólTE MIRE VÁGYSZ IGAZÁN?!

Tudom, tudom, imádod a gyereke(i)det és a családod, de néha nem is érted, ki az a kócos, kicsit meghízott, kedvetlen valaki a tükörben? Néha dühös, máskor kétségbeesett vagy, és van amikor egyszerűen nem érted, hova tűnt az a jó alakú, mosolygós csaj, aki évekkel ezelőtt voltál... A jó hír az, hogy tök rendben van, szeretnél még energikus, feszes, vonzó és magabiztos lenni, és egyszerűen jól érezni magad a bőrödben nőként, munkaerőként, alkotó emberként vagy bármilyen más szerepben. Az is oké - sőt, kötelességed! - hogy jusson időd a testi-lelki egészségedre, hisz ezzel is adsz, és példát mutatsz!

"DE AKKOR MIÉRT NEM TUDOK VÁLTOZTATNI?!"

Az elmúlt évtizedben (2008 óta vagyok edző, és 2012 óta anyuka) összeszedtem, miért is vagyunk mi anyukák nehezített pályán: 

  • kevesebb időnk van, de több teendőnk (pl. elmondható, hogy anyukaként tényleg vannak napok, mikor pisilni sincs időnk)
  • a fontossági sorrendben a saját "nem kötelező" dolgainkat hátra soroljuk (pl. nem szánunk szívesen pénzt edzőcipőre vagy időt a csoportos edzésre)
  • évekig is képesek vagyunk várni, hogy időnk jusson magunkra (pl. én 4 évig halogattam, hogy kipróbáljam a rúdtáncot, mire végre elindultam)
  • vegyítenünk kell az egészséges menüket a nasikkal és legalább 2-3 személy számára főzünk (pl. az ízek, a mennyiségek tervezése nehezebbé teszi a diétát)
  • néha magányosak vagyunk, kevés az élvezet és az elismerés az életünkben (és ezek az érzelmek ún. érzelmi evésekhez vezetnek, ami hízást eredményez)


Vagyis AKADÁLYOKKAL TELÍTETT terepen játszunk, és sokszor segítség nélkül! Ezért első lépésként azt javaslom: 

  1. kapcsold ki az önostorozó-üzemmódot 
  2. válts át a kis lépések politikájára
  3. használd a program által nyújtott sorvezetőt / tervet / segítséget!


MINDEN HÉTEN CSAK 1-2 LÉPÉS!

A teljes életmódváltás "hétfőtől" nagyon megterhelő bárki számára, de anyukaként néha azt érezzük: kivitelezhetetlen. Ha Te is így érzed, vagy már bele is futottál néhány kudarc élménybe, akkor váltsd stratégiát és készíts másféle tervet! Pontosabban a terv készen vár egy e-book formájában: minden hétre 1-2 olyan gyakorlatot, teendőt kapsz, amit biztosan tudsz kivitelezni - edzés, étkezési reformok, pihenés, énidő, stb. témákban

Ráadásul, hogy sose und el az e-bookban szereplő edzésterveket, és ezért maradjon el a mozgás, ezért még 5 letölthető AJÁNDÉK edzéstervet is kapsz! :)


GYAKORI KÉRDÉSEK

1. MIBEN MÁS EZ A PROGRAM, MINT A TÖBBI ANYUKÁS PROGRAM?
Itt nemcsak edzésterveket kapsz a kezedbe, hanem olyan változtatásokra is koncentrálunk, mint a regenerálódás, énidő, töltődés egyedül és a családdal, időbeosztás, bioritmus, érzelmi evés... Ezek nélkül nem sikerülhet a teljes életmódváltás! Ráadásul mindezt apró lépésekben, fokozatosan vezetjük be az életedbe. 7 hét múlva egy teljesen új nő néz majd vissza a tükörből! 


2. MIT KAPOK PONTOSAN KÉZHEZ?

A letölthető anyagokat (ebook + 5 edzésterv + 2 meglepi anyag) már a fizetés utáni pár órában letöltheted!

+ AJÁNDÉK: 1 HAVI ZÁRT KLUB TAGSÁG 4500 ÉRTÉKBEN! 


3. MÉGIS MENNYIT FOGYHATOK 50 NAP ALATT?

A személyi edzők heti fél - 1 kiló körüli fogyással számolnak, de ha nagyon odatesszük magunkat, akkor másfél kg fogyás is összejöhet. (FONTOS: ennél több fogyás általában már nemcsak zsírból, hanem izomból is történik, ami azt jelenti, hogy fenyeget a visszahízás veszélye!) vagyis 7 hét alatt nagyjából 5-12 kg fogyással számolhatsz. 


4. MI VAN, HA MÉGIS ELAKADOK? 
Ez a legjobb az egészben! A program alatt (vagyis a vásárlástól számított 7 héten belül) állok rendelkezésedre online, vagyis minden kérdésedet, aggályodat megoszthatod velem! <3


GARANCIA

Erre a programomra is garanciát vállalok, vagyis amennyiben becsülettel végrehajtottad a programot, ám úgy érzed: mégsem érzed magad jobban, semmit nem alakultál vagy tanultál, visszakapod a program árát! Ehhez csak a kitöltött naplót és a termékek dobozait kell visszaküldened nekem, valamint megírni, milyen változást vártál és mit NEM kaptál meg. (Csak hogy mi is tanuljunk a visszajelzésekből.) 

Ugye, most már nem félsz belevágni a programba?!

ÁRA: 9.900 FT