Sikersztorik

Timi 31 éves anyuka, 1 éves kisfia mellett 7 hétig heti 3-4 mozgással, tudatosabb étkezéssel fogyasztotta a BYAS fehérjét. Az eredmény: -5,5 kg, derék: -5 cm, csípő: -9 cm, comb: -6 cm, kar: -3 cm. 


Babett, 29 éves anyuka, 123 kilósan döntött úgy, hogy változtat az egész életén - és ezzel együtt az alakján is. Letette a cigit, a 60 napos Nagy Megújuló programot követte az első 2 hónapban. Jelenleg 67 kiló! Íme:


Ramóna beszámolója elsősorban az Imune algára vonatkozik: "Én egész gyerekkorom óta harcolok a kilókkal. Tény hogy soha nem voltam nagyon kövér de az L-es méretet jól ismerem. Gyorsan jönnek fel rám a kilók viszont gyorsan is távoznak ha dolgozok érte. Később kiderült hogy hormonális- és pajzsmirigyproblémám is van, ami mèg inkább megerősített lefogyási szándékomban. Ekkor próbáltam ki a Green Gold Imunet. Az eredmèny pedig számomra is meglepetés volt, mert még a pajzsmirigyem is rendbejött tőle és a méregtelenítés, lúgosítás mellett sokkal több energiám lett és a kiĺók is egyre jobban távoztak. "
Ramóna immár saját blogjában motivál másokat és osztja meg a tapasztalatait. :) Íme Ramóna:


Laura (23, mentő-tiszt hallgató) 6 hét alatt 5,7 kilót fogyott. Egyéb paraméterek: testzsír -4%, izom +2%, derékból -9 cm, csípőből -7 cm, combból -5 cm. Laura rendszeres mozgás mellett BYAS fehérjét, Imune algát és XLR8 kapszulát szedett. Az algától a pikkelysömöre 4 hét alatt teljesen elmúlt. Laura változása:


Erika, 52 éves, heti 3x edzéssel, diétával, az Imunet és a BYAS shaket fogyasztva átlagosan havi 5 kilótól szabadult meg eddig (az izom-százalék növekedése mellett!) Képét jogi okokból nem, de kontroll-naplóját megoszthatom, melyet edzőjeként én vezetek neki:


Ez itt lent én vagyok, Blanka, a honlap tulajdonosa. 27 éves koromban, immár anyukaként szerettem volna ledobni 4-5 kilót. Az eredmény alább látható. Amit használtam: BYAS fehérje, Imune alga, BYAS testkezelő (ritkán). A 3 kép 4 hét különbséggel készült: -3 kg, derékból 4 cm, csípőből és combból 3-3 cm ment le... Ezután készítettem el atapasztalatok alapján a Nagy Megújuló Programomat. Íme:


Gyuri (48 éves) beszámolója: "Az Imunet fogyasztom 4 éve, amit észre vettem változást: energikusabb vagyok még késő délután is, amit már pár hét után vettem észre. Gyermekkorom óta kínzó migrénes fejfájásom volt, ami heti szinten többször előfordult... Számtalan más pozitív változás köszönt be az életembe, fantasztikusan érzem magam, fizikai munkát és heti többszöri edzést is jól bírom. Úgy gondolom, mindezt az algákat köszönhetem!"


Zsuzsi, a lenti képen látható 46 éves - ugye, nem gondoltátok volna?! Vese transzplantáció után döntött a testi-lelki megújulás mellett. 6 hét alatt leadott 6 kilót, testzsír: -6%, izomzat: +3%, derék: -8 cm, csípő: -6 cm, comb: -5 cm, kar: -2 cm. Koncepció a 6 hét alatt: heti 3-4 edzés + teljesen megreformált étrend, majd 3 BYAS testkezelés hasi részen. Sztorijára a NLCafé is lecsapott:

Zsuzsi, 46 (6 hét eredménye)
Zsuzsi, 46 (6 hét eredménye)

Minket érdekel a Te sztorid is! :) Oszd meg velünk, hogy másokat is motiválj!