Fitnesz és Coaching Koncepció

Remek kinézet, szuper közérzet 4 hét alatt!


A Fitnesz & Coaching Koncepció egy különleges program azok számára, akik komplex megújulásban gondolkodnak: azoknak, akik nemcsak mínusz kilókat, feszesebb formát, kerekebb popsit szeretnének, hanem örökre búcsút mondani az érzelmi evészetnek, az önbizalom hiánynak és a kudarcra ítélt diétáknak! Azoknak, akik lépésről lépésre, tisztán, átláthatóan akarják fittebbé tenni az életmódjukat, egyszerű lépésekkel (heti 3 feladattal!) formába lendülni, és az élvezetes, izgalmas önismereti feladatok által fejlődni!


 "MIÉRT NEM SIKERÜL VÁLTOZNOM?!"

Mi az alap probléma? Mit kezdj magaddal, ha már egy csomó diétát és módszert kipróbáltál, lelkesedtél, de még mindig elégedetlen vagy magaddal? Vagy épp kezdőként elvesztél a sok módszer között? 

HIBA 1: Egy módszert, egy "csoda megoldást" vársz, ami hirtelen változást hoz - pedig a változás lényege, hogy komplexen, sok oldalról indítjuk be. Konkrétan: étkezés, mozgás, gondolati-érzelmi szint. Egy bonyolultnak tűnhet, pedig mindössze heti 2-3 teendőt kell beiktatnod (pontosan leírom, miket és mikor!), hogy akár 4-8 kilótól megszabadulj és látványosan kivirágozz!

HIBA 2: Nem látod át a lényeges teendőket és arányokat: elveszel a sok tipp, tanács, eszköz között. A programban kiemelem neked, mi lényeges, és mi nem. Átláthatod végre, mire kell koncentrálni, mi az, ami nem lényeges. 

HIBA 3: Azt hiszed, hogy "fejben dől el" - pedig a benned lévő érzések, élmények, félelmek és gondolatok legalább annyira részei a folyamatnak, mint a leírt edzésterv / étrend! Amíg a gátló gondolatokat, érzelmi evéseket nem tesszük helyre, és nem tárjuk fel az erőforrásaidat, addig sosem lesz szép alakod és belülről sugárzó jó közérzeted!


 AKKOR MI A MEGOLDÁS?!

Ha eleged van belőle, hogy ledobsz néhány kilót - majd visszaszeded, lelkesedsz - aztán újra feladod (vagyis a diétázók tipikus ciklikus köreiből), akkor most csináld MÁSKÉPP! Csináld lépésről lépésre, tudatosan, tervezetten, mélyebbre nézve! 

A folyamatos kudrac élmény helyett nem lenne jobb magabiztosan sétálni, büszkén viselni a tested, stabil pozitív énképpel rendelkezni és jól érezni magad a bőrödben? Akkor ez a program Neked való, ugyanis különbözik a többi alakformáló programtól!

Ugyanis NEM egy szokásos  fitnesz programról beszélünk (4 hétre lebontott táplálkozás reformokkal és mozgásos feladatokkal), hanem olyan önismereti és önfejlesztési gyakorlatokat is tartalmaz, amelyek kifejezetten az életmódváltásban segítenek Téged!


 4 HÉT = 4 MODUL = 4X3 FELADAT

 • Egy szuper célkitűzős, gondolatrendezős coachingos gyakorlatsorral indul a program, hogy pontosan tudd: hova tartasz, és milyen erőforrásokkal, motivációkkal rendelkezel. A gátló gondolatokat, és apró félelmeket is szemügyre vesszük. Ez az első nap feladatköre: felállítjuk a tervet.
  .
 • Aztán már a 2. nap rátérünk a mozgásra: ebben a modulban fittségi tesztekkel kezdünk, megnézzük, hol tartasz most, aztán konkrét edzéstervekkel (leírással és videóval) beiktatjuk a mozgást az életedbe. Még arra is megtanítalak, hogyan tervezd be a napodba az edzéseket!
  .
 • A 3. modulban a táplálkozási szokásokat csekkoljuk, és lépésről lépésre vezetjük be az új étkezési szabályaidat: meglátod, hogy a rengeteg "egészségesen étkezős" tanácsból hogyan tudsz felépíteni egy számodra megfelelő szokásrendszert.
  .
 • A program a 4. modultól lesz igazán egyedi: ugyanis itt 10 nagyon mókás, élvezetes és egyszerű önismereti gyakorlattal találkozhatsz: ezeket kifejezetten az életmódváltás témakörébe válogattam, és ígérhetem, hogy néhány közülük biztosan AHA-élményhez vezet majd! Lesz benne sématörés, életkerék, horgony-gyakorlat, és szó lesz az érzelmi evészetről is.


PONTOSAN MIT TARTALMAZ A PROGRAM CSOMAG? 

♥  Egy 45 oldalas e-bookot, ami maga a program leírás, és amely alapján a következő 4 hétben haladni fogsz.
♥  1 meglepetés bónuszt, ami egy 1 órás AJÁNDÉK konzultációra jogosít fel
♥  Ezenkívül 19 letölthető segédanyagot:

 1. Lépésről lépésre haladva - Kai Zen a fitneszben
 2. Állapotfelmérés és Fittségi Tesztek
 3. Edzés VIDEÓ 1
 4. Edzés VIDEÓ 2
 5. Edzés VIDEÓ 3
 6. Edzés VIDEÓ 4
 7. Edzés VIDEÓ 5
 8. Edzés VIDEÓ 6
 9. Edzés VIDEÓ 7 
 10. Ajánlott és nem ajánlott tápanyagok táblázata
 11. Mintaétrend
 12. Táplálék kiegészítés lépésről lépésre
 13. 5 egyszerű recept
 14. További coaching gyakorlatok életmódváltáshoz
 15. Tápanyag táblázat
 16. Gyakorlatok A-Z
 17. Telt és fitt
 18. Pozitív énkép és sport
 19. Edzésnapló


+ AJÁNDÉK: 1 HAVI ZÁRT KLUB TAGSÁG EDZÉSBÉRLETTEL (8.000 FT) ÉRTÉKBEN!KIKNEK VALÓ EZ A TUDÁSANYAG?


Ha Neked NEM okoz gondot, hogy hogyan és mit eddz és egyél, kockahasad van és / vagy NEM áll hozzád közel az önismereti, önfejlesztés útja, akkor ez a program NEM neked való.

 • Ha azonban szeretnéd rendbe tenni a fejedben az alapokat, mind edzés, mind táplálkozás terén, megérteni, mi lényeges és mi hanyagolható...
 • Ha eleged van abból, hogy a diétáid kudarcra vannak ítélve, és csak XL-es ruhák közt válogathatsz...
 • Ha vágyakozva nézed a sugárzó, magabiztos nőtársakat, akik mindig elegédettek és felszabadultak...
 • Ha körvonalazni akarod végre, hogy pontosan mit is akarsz elérni és miért, át akarod látni a tervet...
 •  Ha érteni akarod, hogy eddig a magányosság, a félelmeid és zavarodottság gátoltak a célodban - és most tennél ezek ellen...
 •  Ha szeretsz rendet rakni a fejedben, naplót írni, lépésről lépésre, de mégis gyorsan és látványosan akarsz változni...

 •  Ha vágysz rá, hogy az alakodat ÉS a kisugárzásodat is elismerő bókokkal illessék, és energikusan, önbizalomtól telve, mosolygósan éld a mindennapokat...

 ...akkor ez a 4 hetes komplex program kitűnő lesz a számodra! :) GY.I.K.

1. Miben más ez az alakformáló program a többihez képest?
Először is a fitnesz szakmai része nagyon alapos, de mégis egyszerű tudást ad. Nem kell egyszerre 100 új szokást beiktatnod, heti 2-3 feladatot fogsz kapni. Nem kell bonyolultat főzni, edzőtermi bérletet venni. Akár már ma elkezdheted! Másrészt coaching gyakorlatokat (egyszerű önismereti, önfejlesztő feladatokat) is kapsz a folyamatban, amit imádni fogsz!


2. Hogyan segíti az alakformálást az önismeret?
A túlsúly oka legtöbb esetben érzelmi alapú, így tudnunk kell kezelni ezeket a kérdéseket, félelmeket és a gátló gondolatokat is. Felszabadító érzés!


3. Pontosan mit kapok a kezembe?
A fizetés után egy linket kapsz, ahonnan letöltheted a FC Koncepció könyvet és a hozzátartozó segéd anyagokat.  FIGYELEM! Az utóbbiakat nem neked kell rendszerezni, a könyvben világosan le van írva, mikor melyiket kell megnyitni.


4. Hogyan tudok segítséget kérni, ha elakadtam?
A vásárlástól számított 6 héten belül online és telefonon állok rendelkezésedre minden kérdésben, sőt, a csomag tartalmaz egy MEGLEPETÉS kupont, ami (pssszt!) egy 1 órás konzultációra jogosít fel!:)


5. Mi van, ha nem tudom tartani a feladatokat, az előírt tempót?
A program 4 modulból áll, ennek sorrendjén nem javallott változtatni, de a tempón bátran gyorsíthatsz vagy lassíthatsz.


6. Pontosan mennyit fogyhatok?
A rajtad levő jelenlegi feleslegtől és az intenzitástól függően 4-8 kiló zsírt is leadhatsz a következő 4 hétben! Ennél gyorsabb fogyás nem javasolt, hogy ne lépjen fel izomveszteség.


7. A programhoz kell valamilyen plusz terméket (pl.étrend kiegészítő) vennem?
Nem, nincs  kiegészítő termék ehhez a programhoz. 


8. Ha folytatni szeretném a változást, hogyan tovább a 4 hét után?
A programban heti 3 feladatot javaslok elvégezni (tehát 4x3 a javasolt mennyiség), de ennek a sokszorosát tartalmazza a csomag. Így a további fejlődéshez lesz miből válogatni, ha a koncepció szerint újra kezded a folyamatot (célkitűzés >> táplálkozás reformálása >> edzés intenzitás növelése >> önismereti gyakorlatok). Illetve a többi csomagból is érdemes majd válogatni.
 💸 PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Erre a programomra is teljeskörű garanciát vállalok!
Annyira biztos vagyok benne, hogy ezekkel a módszerekkel jobb közérzetet tudunk csinálni Neked, hogy teljeskörű pénz visszafizetési garanciát vállalok a programra! Ha a vásárlástól számított 4.-6. hét közt úgy döntesz, hogy a gyakorlatokat végigcsinálva mégsem vagy elégedett, nem változtál és nem tanultál semmit, akkor visszakapod a csomag árát! Ehhez nem kell más tenned, mint a megjelölt időszakban visszaküldeni a kitöltött naplót, amivel igazolod, hogy valóban igénybe vetted a programot!


Ugye, most már nem félsz, hogy egy újabb kudarcra ítélt változásba vágsz bele? :)

Válaszd bátran a Fitnesz & Coaching Koncepciót!

ÁRA: 16.900 Ft