Fitnesz és Coaching Koncepció

Remek kinézet, szuper közérzet 4 hét alatt!


A Fitnesz & Coaching Koncepció egy különleges program azok számára, akik komplex megújulásban gondolkodnak: azoknak, akik nemcsak mínusz kilókat, feszesebb formát, kerekebb popsit szeretnének, hanem örökre búcsút mondani az érzelmi evészetnek, az önbizalom hiánynak és a kudarcra ítélt diétáknak! Azoknak, akik lépésről lépésre, tisztán, átláthatóan akarják fittebbé tenni az életmódjukat, egyszerű lépésekkel (napi 2-3 feladattal!) formába lendülni, és az élvezetes, izgalmas önismereti feladatok által fejlődni! Edzőként és coachként ezt a programot ajánlom minden kezdőnek és újrakezdőnek! Íme néhány vélemény azoktól, akik már elvégezték a programot, de itt még több eredményt találsz


 "MIÉRT NEM SIKERÜL VÁLTOZNOM?!"

Mi az alap probléma? Mit kezdj magaddal, ha már egy csomó diétát és módszert kipróbáltál, lelkesedtél, de még mindig elégedetlen vagy magaddal? Vagy épp kezdőként elvesztél a sok módszer között? 

HIBA 1: Egy módszert, egy "mágikus megoldást" vársz, ami hirtelen változást hoz - pedig a változás lényege, hogy komplexen, sok oldalról indítjuk be. Konkrétan: étkezés, mozgás, gondolati-érzelmi szint. Egy bonyolultnak tűnhet, pedig mindössze heti 2-3 új szokást kell beiktatnod (pontosan leírom, miket, hogyan és mikor!), hogy akár 4-8 kilótól megszabadulj és látványosan kivirágozz!

HIBA 2: Nem látod át a lényeges teendőket és arányokat: elveszel a sok tipp, tanács, eszköz között. A programban kiemelem neked, mi lényeges, és mi nem. Átláthatod végre, mire kell koncentrálni, mi az, ami nem fontos (a női magazinok tippjei 90%-ban hülyeségek vagy nem igazán lényegesek a fogyás szempontjából). . 

HIBA 3: Azt hiszed, hogy "fejben dől el" - pedig a benned lévő érzések, élmények, félelmek és gondolatok legalább annyira részei a folyamatnak, mint a leírt edzésterv / étrend! Amíg a gátló gondolatokat, érzelmi evéseket nem tesszük helyre, és nem tárjuk fel az erőforrásaidat, addig sosem lesz szép alakod és belülről sugárzó jó közérzeted!


 AKKOR MI A MEGOLDÁS?!

Ha eleged van belőle, hogy ledobsz néhány kilót - majd visszaszeded, lelkesedsz - aztán újra feladod (vagyis a diétázók tipikus ciklikus köreiből), akkor most csináld MÁSKÉPP! Csináld lépésről lépésre, tudatosan, tervezetten, mélyebbre nézve! 

A folyamatos kudarc élmény helyett nem lenne jobb magabiztosan sétálni, büszkén viselni a tested, stabil pozitív énképpel rendelkezni és jól érezni magad a bőrödben? Akkor ez a program Neked való, ugyanis különbözik a többi alakformáló programtól!

Ugyanis NEM egy szokásos  fitnesz programról beszélünk (4 hétre lebontott táplálkozás reformokkal és mozgásos feladatokkal), hanem olyan önismereti és önfejlesztési gyakorlatokat is tartalmaz, amelyek kifejezetten az életmódváltásban segítenek Téged! 4 HÉT = NAPI 2-4 EGYSZERŰ FELADAT

 • Egy szuper célkitűzős, gondolatrendezős coachingos gyakorlatsorral indul a program, hogy pontosan tudd: hova tartasz, és milyen erőforrásokkal, motivációkkal rendelkezel. A gátló gondolatokat, és apró félelmeket is szemügyre vesszük. Ez az első nap feladatköre: felállítjuk a tervet. A vezetett meditációk segítenek nyugodtnak és fókuszban maradni, hogy ezúttal ne add fel az életmódváltást, illetve az önismereti gyakorlatok (heti 1) ugyanebben segítenek. 
  .
 • Aztán már a 2. nap rátérünk a mozgásra: nagyon lényeges, hogy itt is egy csomó alap infóval indítunk, hogy értsd, miért segít a sport. Majd mérésekkel és fittségi tesztekkel folytatunk, megnézzük, hol tartasz most, aztán konkrét edzéstervekkel (leírással és videóval) beiktatjuk a mozgást az életedbe. Mindennap tudod, hogy melyik edzéstervet válaszd, vagy épp pihenő napot tarts-e. Az edzés leírások és videók segítek a helyes kivitelezésben. 
  .
 • A  táplálkozási szokásokat már az elején átnézzük (12 szabály) de csak lépésről lépésre vezetjük be az új étkezési szabályaidat: összesen heti 2 újítást kell beiktatnod. Persze gyorsíthatsz vagy használhatod az egy hetes konkrét menüsort, ha gyorsítani szeretnél az alakulásodon. 

 • Majdnem mindennapra jut egy "kis kitérő", apró tipp, érdekesség vagy olvasni való, ami NEM feladat, de segít, hogy jobban megértsd a tested. Pl. lesz szó a pulzus mérésről, minőségi alvásról, kávézásról, melltartó választásról, menstruációról, motivációról, a bőr változásairól, a fogyi gatyákról / fóliázásról, szétnyílt hasizomról, és egyéb gyakori kérdésekre is igyekszem szakmai, de érthető választ adni edzőként és coachként. PONTOSAN MIT TARTALMAZ A PROGRAM CSOMAG? 

📖   Egy 60 oldalas e-bookot

Ez maga a program leírás, és amely alapján a következő 4 hétben haladni fogsz. Mindennapra 2-4 kis feladatot kapsz, olvashatsz az étkezés, edzés, pihenés és meditáció hátteréről. Minden héten 3-5 edzés, napi meditáció, heti 1 önismereti gyakorlat és heti 2 étkezési reform vár rád. Vannak benne "kis kitérők", érdekessége, plusz tippek pulzus mérésről, minőségi alvásról, kávézásról, melltartó választásról, menstruációról, motivációról, a bőr változásairól, a fogyi gatyákról, és egyéb gyakori kérdésekre is adok szakmai választ. 


📚   Ezenkívül közel 40 db segédanyagot:

 1. Lépésről lépésre haladva - Kai Zen a fitneszben
 2. Állapotfelmérés és Fittségi Tesztek
 3. Edzésterv A - Kezdő, kézisúlyos otthoni edzésterv + VIDEÓ
 4. Edzésterv B - Kezdő, gumiköteles edzésterv + VIDEÓ
 5. Edzésterv C - Kezdő, saját testsúlyos edzésterv + VIDEÓ
 6. Ajánlott és nem ajánlott tápanyagok táblázata
 7. Mintaétrend (dietetikus által összeállított egy hetes étrend, 100-150 g CH)
 8. Táplálék kiegészítés lépésről lépésre
 9. 5 egyszerű ebéd recept
 10. További coaching gyakorlatok életmódváltáshoz
 11. Tápanyag táblázat (kalória, fehérje, zsír, szénhidrát)
 12. Alapgyakorlatok A-Z (képekkel!) 
 13. Telt és fitt! - az új őrület
 14. Pozitív énkép és sport
 15. Nyomtatható étkezési - és edzésnapló
 16. Futó edzéstervek (kezdő, haladó)
 17. Edzésvideók (10+)
 18. Meditációs és megerősítő hanganyagok, olvasni valók (10+)
KIKNEK VALÓ EZ A TUDÁSANYAG?


Ha Neked NEM okoz gondot, hogy hogyan és mit eddz és egyél, kockahasad van és / vagy NEM áll hozzád közel az önismereti, önfejlesztés útja, akkor ez a program NEM neked való.

 • Ha azonban szeretnéd rendbe tenni a fejedben az alapokat, mind edzés, mind táplálkozás terén, megérteni, mi lényeges és mi hanyagolható...
 • Ha eleged van abból, hogy a diétáid kudarcra vannak ítélve, és csak XL-es ruhák közt válogathatsz...
 • Ha vágyakozva nézed a sugárzó, magabiztos nőtársakat, akik mindig elegédettek és felszabadultak...
 • Ha körvonalazni akarod végre, hogy pontosan mit is akarsz elérni és miért, át akarod látni a tervet...
 •  Ha érteni akarod, hogy eddig a magányosság, a félelmeid és zavarodottság gátoltak a célodban - és most tennél ezek ellen...
 •  Ha szeretsz rendet rakni a fejedben, naplót írni, lépésről lépésre, de mégis gyorsan és látványosan akarsz változni...

 •  Ha vágysz rá, hogy az alakodat ÉS a kisugárzásodat is elismerő bókokkal illessék, és energikusan, önbizalomtól telve, mosolygósan éld a mindennapokat...

 ...akkor ez a 4 hetes komplex program kitűnő lesz a számodra! :) GY.I.K.

1. Miben más ez az alakformáló program a többihez képest?
Először is a fitnesz szakmai része nagyon alapos, de mégis egyszerű tudást ad. Nem kell egyszerre 100 új szokást beiktatnod, nem kell egyszerre 100 dologra figyelni, csak napi 2-4 konkrét feladatra.  Nem kell bonyolultat főzni, edzőtermi bérletet venni. Akár már ma elkezdheted! Másrészt coaching gyakorlatokat (egyszerű önismereti, önfejlesztő feladatokat) is kapsz a folyamatban, amit imádni fogsz! A legnagyobb különbség azonban a napi meditáció, mely olyan biológiai és pszichés folyamatokat indít el, amit eddig minden más életmód váltásból kihagytál. 


2. Hogyan segíti az alakformálást az önismeret és meditáció?
A túlsúly oka legtöbb esetben érzelmi alapú, és stressz alapú, így tudnunk kell kezelni ezeket a kérdéseket, félelmeket és a gátló gondolatokat is. Felszabadító érzés!


3. Pontosan mit kapok a kezembe?
A fizetés után egy linket kapsz, ahol megtalálod a FC Koncepció könyvet és a hozzátartozó segéd anyagokat, edzés videókat és meditációs anyagokat.  FIGYELEM! Az utóbbiakat nem neked kell rendszerezni, a könyvben világosan le van írva, mikor melyiket kell megnyitni. csakis a könyv szerint kell haladnod, és a többit akkor elővenni, amikor a könyv arra utasít. 


4. Hogyan tudok segítséget kérni, ha elakadtam?
A vásárlástól számított 6 héten belül online és telefonon állok rendelkezésedre minden kérdésben messengeren vagy emailben. 


5. Mi van, ha nem tudom tartani a feladatokat, az előírt tempót?
A tempón bátran gyorsíthatsz vagy lassíthatsz. A programot újrakezdheted vagy megteheted, hogy az első 4 hétben csakis a meditációra koncentrálsz, a következő 4 hétben az edzések beiktatására és csak aztán kezdesz az étkezéssel foglalkozni. 


6. Pontosan mennyit fogyhatok?
A rajtad levő jelenlegi feleslegtől és az intenzitástól függően 4-10 kiló zsírt is leadhatsz a következő 4 hétben! Ennél gyorsabb fogyás nem javasolt, hogy ne lépjen fel izomveszteség.


7. A programhoz kell valamilyen plusz terméket (pl.étrend kiegészítő) vennem?
Nem, nincs  kiegészítő termék ehhez a programhoz. 


8. Ha folytatni szeretném a változást, hogyan tovább a 4 hét után?
A programban heti 3 feladatot javaslok elvégezni (tehát 4x3 a javasolt mennyiség), de ennek a sokszorosát tartalmazza a csomag. Így a további fejlődéshez lesz miből válogatni, ha a koncepció szerint újra kezded a folyamatot (célkitűzés >> táplálkozás reformálása >> edzés intenzitás növelése >> önismereti gyakorlatok). Illetve a többi csomagból is érdemes majd válogatni.
 
💸 PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Erre a programomra is teljeskörű garanciát vállalok!
Annyira biztos vagyok benne, hogy ezekkel a módszerekkel jobb közérzetet tudunk csinálni Neked, hogy teljeskörű pénz visszafizetési garanciát vállalok a programra! Ha a vásárlástól számított 4.-6. hét közt úgy döntesz, hogy a gyakorlatokat végigcsinálva mégsem vagy elégedett, nem változtál és nem tanultál semmit, akkor visszakapod a csomag árát! Ehhez nem kell más tenned, mint a megjelölt időszakban visszaküldeni a kitöltött naplót, amivel igazolod, hogy valóban igénybe vetted a programot!


Ugye, most már nem félsz, hogy egy újabb kudarcra ítélt változásba vágsz bele? :)

Válaszd bátran a Fitnesz & Coaching Koncepciót!

ÁRA: 16.900 Ft helyett most
csak 9.900 Ft!