Fitnesz & Balance Zárt Klub tagság


Havi díjas rendszer, folyamatosan elérhető anyagokkal: edzés videók, fitnesz anyagok, heti étrendek, receptgyűjtemény, önismereti előadások, kihívások, e-bookok, események, találkozók, szakértői anyagok, kedvezmények, stb. az év 365 napján


☆ MI AZ A "FITNESZ & BALANCE ZÁRT KLUB"? 


 • Folyamatosan bővülő edzéstár színes választék: sokféle eszköz, edzésforma, terhelés (itt számtalan edzésvideót találsz, nézz bele a listába!) a kezdőktől a haladókig, akár otthon vagy szabadban is végezhető 20-60 perces edzésekkel

 • Egyre több recept a recepttárban, nemcsak egészséges ebéd és vacsora ötletek, de tejmentes, húsmentes, stb gyűjtemények. Nincs ötleted, hogyan étkezz, mit főzz, akár az egész családnak? Csak válaszd ki a vacsorák / tepsis / halas stb füzetet! l
   
 • Szakértői előadások, e-bookok fitnesz témában, pl. egy hetes étrendek, több hetes programok, narancsbőr elleni megoldások, anatómiai összefoglalók, tőlem és szakmabeli kollégáktól (Nézz rá itt!)

 • 30 napos alakformáló kihívások (Homokóra alak, Hajlékonyság, Alapgyakorlatok, Has-Láb-Popsi, Plank és variációi, stb.) melyekkel szuperül haladhatsz, ha egyszerűségre vágysz vagy tesztelni akarod magad! 

 • Szakértői előadások, e-bookok önismeret, önfejlesztés témában (pl. Részletes célkitűzés ebook, Dilemmék kezelése, "30 dolog"-módszer, Hízás és lélek kapcsolata, stb. Nézz bele itt a tematikába!)

 • Társ területek szakértőitől konkrét gyakorlatok, előadások, letölthető anyagok (pszichológus, coach, edző, testnevelő, gyógytornász, kozmetikus, táplálkozási tanácsadó) 

 • Meditációs anyagok: hanganyagok, megerősítések, relaxációs gyakorlatok  és olvasni valók a témában, OM mantrák, melyek segítenek csökkenteni a szorongást,  megerősödni a célban, kiiktatni az érzelmi evéseket...

 • Sorsközösség és támogatás: élő online és személyes találkozók, események, workshopok csak ZK-klubtagoknak

 • ZK-kedvezmények egyéb termékekre, tanfolyamokra, szolgáltatásokra, illetve szakértő kollégák szolgáltatásaira

 • ÉLŐ előadások / workshopok egy általatok megszavazott témában, fitnesz és önismeret témában (kb. havonta)

 • "Fitneszanyu szoba" - anyukáknak szóló edzések, tippek, anyagok, gyakorlatok, babás témák

 • "Így kezdj hozzá" c. anyag (videó és 90 napos útmutató), melyből meg tudhatod, hogy a rengeteg anyag között mivel érdemes kezdeni, milyen sorrendben érdemes haladni: 


☆ KIKNEK AJÁNLOM? 

- Ha célod az alakformálás, fogyás, egy magabiztosabb, vonzóbb külsőre vágysz...

- Ha végre meglelnéd a belső mosolyt, a kiteljesedett, határozott Önmagad...

- Ha szeretsz a saját tempódban haladni, nem akarsz alkalmazkodni fix időpontokhoz...

- Ha szereted, hogy egyben találsz meg tananyagokat, előadásokat, témák szerint rendezve...

- Ha bírod a 30 napos programokat, jól összerakott füzeteket, útmutatókat...

- Ha hiszel a komplex fejlődésben, külső-belső szépülésben...

- Ha szeretsz jó áron hozzájutni dolgokhoz, és további sokezer forintot spórolni...

- Ha már vettél igénybe nálam másik programot és önállóan haladnál tovább...

- Ha vágysz rá, hogy (újra) együtt edzünk, szereted a változatos csoportos edzéseket...

- Ha motiváltabb vagy az edző által vezetett jó hangulatú órákon...


...akkor ez a cucc pont Neked való! :)☆ GYIK

"Ha olyan sok anyag van, honnan tudom, hogy melyikkel kezdjek?!"
Van egy "Így kezdj hozzá" c. anyag (útmutató + napló), amiből pontosan látni fogod, hogy milyen munkamenetet javaslok: melyik héten hány edzést és milyen elosztással, milyen táplálkozási változtatást és önismereti anyagot ajánlok.

"Már vettem részt más programodban. Lesz átfedés?"
Nem, a ZK-anyagok csak és kizárólag itt érhetők el, sehol máshol nem találhatók meg. A ZK-tagság mellett is követheted más programomat. 

"Mi van, ha később nem fizetem be a tagsági díjat?"
Nem küldök rád behajtókat, a hozzáférésed egyszerűen megszűnik. Bármikor visszacsatlakozhatsz.

"Élő edzéseken is részt lehet venni?"
Igen, amennyiben rendelkezel edzésbérlettel a tagság mellé (8.000 Ft/hó) az aktuális linket / időpontot szintén a zárt felületen találod majd! 

"Mi van, ha már az összes anyagot feldoloztam?!"
Az anyagok folyamatosan bővülnek, és a kedvezményekre, eseményekre isjogosult vagy, így érdemes havonta megújítanod a tagságod!☆ HOGYAN KELL JELENTKEZNI? 

1.  lépés: A lap alján válaszd ki, hogy havi vagy féléves fizetést szeretnél-e, és hogy sima tagságra (=önálló munkára) vagy edzésbérletes verzióra (=élő edzéseken való részvétel) vágysz-e! (A havidíj 30 napos időtartamra vonatkozik, és bármikor abbahagyhatod a fizetését!)

A 10% kedvezményes bérlet jár neked, ha rendőr, egészségügyi dolgozó, tűzoltó, pedagógus, egyedülálló szülő, nyugdíjas, diák vagy kőbányai lakos vagy!

2. lépés: A fizetés után a kapott emailben lévő adatokkal (felhasználó név + jelszó) bejuthatsz a belső tárhelyre: a ZK infótárba, és akár azonnal el is kezdheted a fejlődést, alakulást, szépülést!

Árak