Melyik a neked való szolgáltatásom?

2022.09.08

Mivel nagyon sok szolgáltatásom van, az alábbi ábrával szeretném neked megmutatni, hogy melyik lehet számodra a legérdekesebb! A programokban közös, hogy NEM helyhez kötöttek, online elérhető mindegyik része, ezért a távolság nem akadály! :) Az is közös bennük, hogy a fitnesz (mozgás, étkezés) + önismeret eszközeivel is dolgozom, így egyik sem a szokásos fitnesz program, hanem belső fejlődést is eredményez! (Önbizalom, kisugárzás, változás) 

(Az árak változhatnak, jelenleg - 2022. őszén - ezek érvényesek.)Nagy Megújuló Program e-book

1.900 Ft - ezt azoknak javaslom, akik még soha nem olvastak, próbáltak szerencsét az életmódváltás világában. Egy rövid, könnyen követhető anyag, amivel máris változást érhetsz el, mindössze 4 hét alatt. 

  • Előnye: olcsó, hatékony és egyszerű, lényegre törő
  • Hátránya: rövid és nem eléggé komplex, nem egyénre szabott


START csomagok, konzultáció

A START csomagoknak 3 fajtája van 3.900 Ft - 8.000 Ft közt, ami ideális azoknak, akik most kezdik (vagy újrakezdik) az életmódváltást, de nem akarnak sötétben tapogatózni, BIZTOSAN jó irányban indulnának! 

  • Előnye: kedvező ár, személyes konzultáció, egyénre szabott, konkrét iránymutatás
  • Hátránya: később nincs egyéni támogatás


Fitnesz & Coaching Zárt klub, havi díjas klubtagság, közösség

Ezt azoknak ajánlom, akik garanciát akarnak a kitartásra: ugyanis a havi tagság és a közösség kisebb eséllyel enged elkallódni! Közel 22 anyag vár, edzésvideók, receptek, kihívások, önismereti anyagok. 

  • Előnye: rengeteg tudásanyag, közösség, napi motiváció 
  • Hátránya: nem személyre szabott


Fitnesz & Coaching 4 hetes, "dobozos program"

Ez lesz a tökéletes megoldás, ha szeretnéd a legfontosabb fitnesz és önismereti anyagokat EGYBEN látni, és az alakod érdekében a legtempósabban lépésről-lépésre bevetni. Étrend, edzések, önismeret, meditáció, egy komplex program, 4 hét alatt csodás eredmény!

  • Előnye: tökéletesen komplex program, követhető, hatékony, külső-belső változás
  • Hátránya: nem egyénre szabott


Fitnesz & Coaching Prémium Program, 8 hetes, egyéni folyamat

A legtökéletesebb megoldás, ami létezik a fitnesz és a coaching eszközeivel, az alakod és jó közérzeted érdekében! Mindaz megvan benne, ami a 4 hetes programban, viszont 8 alkalmas coaching bérlettel és plusz anyagokkal, edzésekkel + 2 prémium tápkieg termékkel!

  • Előnye: minden
  • Hátránya: nincsVárlak szeretettel! :) Ha kérdésed van a szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor keress bátran valamelyik elérhetőségemen!