START csomagok

Kezdj bele most a változásba EGYÉNRE SZABOTT SEGÍTSÉGGEL!


MIK AZOK A "START" CSOMAGOK?

Ezekkel a csomagokkal kifejezetten az indulásodat segítem elő: akkor ajánlom Neked ezeket a csomagokat, hogyha az alapoktól építenéd fel a fittebb, feszesebb önmagad. Nem fogom a kezed végig az úton (kivéve, ha valamelyik komplexcsomagomat vagy a személyi edzés szolgáltatást igénybe veszed), viszont tisztában leszel az irányokkal, biztosan nem tévedsz zsákutcába.


HOGYAN NÉZ KI A FOLYAMAT? 

1. lépés: Az első lépésben felmérjük, hogy hol is tartasz most edzettségben, test-összetételben, milyen céljaid vannak. Ehhez egy online kérdőívet kell kitöltened, amiben méréseket kell végezned, néhány fittségi tesztet, le kell írnod 2 napi étkezésed, a motivációid, a szokásaid, és egy csomó mindent. 

2. lépés: Miután elküldted nekem, 72 órán belül megkapod a részlets elemzést. Ebben azt magyarázom el, hogy melyik adat mit jelent az edzettségedre, test-összetételedre vonatkozóan, mely szokásokat kell sürgősen megváltoztatni, mi ér rá később, reálisak-e a céljaid és milyen időtávlatban. Még azt is megnézzük, van-e hajlamod az érzelmi evésre. Nagyon izgalmas lesz! Ajánlásokat is kapsz arról, hogyan érdemes tovább menni, és egy AJÁNDÉK kitölthető edzésnaplót. 

3. lépés: Ezután a leírtak alapján neki is láthatsz a munkának, de a 2. és 3. csomag megvásárlása esetén jár még Neked egy konzultáció is, és jó pár letölthető anyag, sőt, ajándék kupon is. Így még pontosabb instrukciókat kapsz, még inkább egyengetve lesz az utad a célod felé!


Írd meg melyik szolgáltatás érdekel, vagy a felmerülő kérdéseid, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot!