Prémium Program

8 hetes személyre szabott program edzéstervvel, étrenddel,

2 táplálék kiegészítő termékkel és 8 coaching üléssel

💣 Gyors alakulás centikben, megnövekedett önbizalom, látványos változás

👙 2 prémium táplálék kiegészítő termék

💻 A Fitnesz & Coaching segédanyag (75 oldalas e-book) 

🍑 1 hetes mintaétrend + 12 alapszabály + ajánlott-nem ajánlott táplálékok listája

👟 Személyre szabott fitneszprogram (8 hetes)

💻 15 letölthető különböző edzés videó + 30 alakbarát recept 

☯️ 8 alkalmas coaching bérlet

✏ Folyamatos kontroll, +1 visszamérés


Mit kapsz, ha a Prémium Programot választod?

1. Egyénre szabott fitnesz program
Elkészítjük a személyre szabott edzésterved: 2 féle terv, kérésednek, lehetőségeidnek megfelelően (edzőtermi, otthoni, outdoor, stb.), megkapod a mintaétrended és elemezzük az étkezési naplód, felmérjük a jelenlegi állapotod, átbeszéljük és rögzítjük a céljaidat. Első alkalommal együtt edzünk , átnézzük a gyakorlatokat. 

2. Táplálék kiegészítő csomag és letölthető anyagok
Megkapod a 2 táplálék kiegészítődet: 1 algakomplexet, mely a vitalitásért és méregtelenítésért felelős, és 1 protein shake-et, ami a karcsúbb és feszes formák kialakításában segít. Megkapod az instrukciókat. Megkapod a kiegészítő anyagokat: a 36 oldalas összefoglaló e-bookot, a 2 meglepi  anyagot, és az ajándék kuponfüzetet (10-50% kedvezmény edzés, dietetikus, fotózás, arc- és testkezelés, masszázs, körmös szolgáltatásokra)

3. Heti 1 coaching ülés
Heti 1 alkalommal egy coaching ülésen veszel részt, mely első 10 percében átbeszéljük, hogyan haladsz a fitneszprogramoddal; majd kb. 1 órában Veled foglalkozunk - azzal a céllal, amit az első alkalommal meghatározunk.  Ez lehet az alakulásoddal kapcsolatos elakadás (pl. kényszerevés, testkép zavar, önbizalom, stb.), de ettől független téma is (pl. karrier, család, párkapcsolat, konfliktusok, önismeret, egyéb cél).

4. Visszamérés, konzultáció
A 8 hét alatt akár 5-10 kilótól is megszabadulhatsz, centiben mérhető eredményt érhetsz el, és a Céloddal is látható, érzékelhető eredményeket tudsz felmutatni! A 8 hetes program után 1 hónappal egy utólagos konzultációra is várlak (személyesen vagy online), hogy csekkoljuk, hogyan haladsz tovább egyedül. 

A 8 hetes Prémium Program ára: most 115.000.- Ft helyett csak:

99.000,- Ft  

Az szolgáltatásokat a COVID helyzetre való tekintettel online tudod igénybe vennu. A kedvezményes ár 2021 MÁRC. 1-ig érvényes. 

Érdekel a program?

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb megkapod a részleteket!

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA A 8 HETES PROGRAMRA!

Amennyiben úgy érzed, hogy nem kaptad meg tőlem a megfelelő szakmai segítséget, és emiatt nem tudtál haladni a változás útján, úgy csupán vissza kell küldened a kitöltött füzeted, én pedig azonnal visszautalom neked a program teljes összegét! Az ajándék kuponokat megtarthatod. A garancia a program vásárlásától számított 60 napig érvényes.