Edina megújulása - 5. rész: Egy fitt hét: négyet edzettem, a kaját is tartottam!

2021.12.07

Sziasztok! Ismét túl vagyok egy héten. Elég eredményesen sikerült, kivételesen nem történt semmi ami ki tudott volna billenteni:) Aki a korábbi heteket követte itt a blogban, az tudja, hogy mostanában szinte minden héten volt valami, ami nem engedte, hogy tökéletes fitt hetet tartsak... (a 3. oltás, egy hasmenős vírus...), de összességében azt az elvet követtem, hogy

AMIKOR CSAK TUDOK, ODAFIGYELEK AZ ELEJÉN MEGHATÁROZOTT SZABÁLYOKRA, ÍGY ALAPVETŐEN HALADOK A CÉLJAIM FELÉ!

A KONCEPCIÓ JÓ, HISZEN AHOGY A MÚLT HÉTEN BE IS SZÁMOLTAM RÓLA, 3 HÉT ALATT 3 KG MENT LE EDDIG! :)

Ez a hét kifejezetten jól, vagyis fitten sikerült!

  • tartottam az étkezési szabályokat (130 gr szénhidrát + tápkiegek) 
  • és a heti 4 edzés is megvolt: 2 élő edzés Blankával a Zárt Klubban illetve 2 videó a ZK videótárból önállóan. 

Az egyik a teljes testes edzés volt, a másik pedig az aerobicos erősítés. Mindkettőt szeretm, mert mindenemet átmozgatja, érzem, hogy minden izmom elegendő terhelést kap, felmegy a pulzusom is, utána pedig alaposan lenyújtunk. 

Ami újdonságot vezettem be a héten az pedig a heti 1-2 vega nap. Mostanában nagyon dokumentumfilmet nézünk itthon illetve elég sokat is olvastunk a túlzott húsevéssel kapcsolatban. Most párommal úgy döntöttünk kicsit visszaveszünk és megpróbálunk 1-2 olyan napot tartani a héten amikor nem eszünk húst. 

Én úgy érzem, hogy javít a közérzetemen, és Blanka is megerősítette, hogy ha a szervezet "nem a hús emésztéssel van elfoglalva", akkor energikusabb marad!

Próbáljátok ki, szerintem szuper!:) 

Puszi Nektek, 

Edina