Edina megújulása - 3. rész: Közbe szólt egy vírus!

2021.11.24

Sziasztok! Ez a hét sajnos nem úgy alakult ahogy terveztem! Szerda estétől engem is elkapott a mostani egyik "népszerű" vírus, de nem a Covid szerencsére, hanem  most (is) "népszerű" hányós-fosós vírusok valamelyike, ami a gyomromra ment rá... Nem voltam túl jól,  részleteket nem mondanék mindenki tudja ez mivel jár. :P

ÉTKEZÉS: 

Szóval a megújulásom 2. hetében szerda estétől vasárnapig ezzel küzdöttem, minimális kajálással és sok kamilla teával. Diéta volt, de nem a fitnesz verzió, hanem az otthonlevős. :P Leginkább sajnos szénhidrát bevitel volt a jellemző, de minimális mértékben, rizs, pufirizs és egy pici párolt zöldség formájában, így a súlyom nem változott - sőt, fél kilót fogytam is...


EDZÉSEK és VÍRUS:  

A vírus miatt a héten sajnos csak két edzés sikerült, de jövő héttől visszatérek és teljes gőzzel folytatom amit elkezdtem. Ti is nagyon vigyázzatok magatokra, mert ez most kifejezetten egy nehéz időszak! A vírusok időről időre megjelennek, de megfelelő vitaminbevitellel - amit én nagyon komolyan veszek a nem túl fitneszes időszakamiban is - az immunrendszer jól erősíthető. 

Ezt azért is tanusíthatom, mert egy évvel ezelőtt a COVID-on is átestem, és viszonylag "épen" kijöttem belőle. Erről Blankának is meséltem többed magammal ebben az írásban. Igaz, hogy a fáradékonyság és a hajhullás majd egy évig kísérte az életemet, de komolyabb problémám nem lett belőle hosszú távon.  Az egyetlen, ami sajnos hosszan emlékeztetett a megbetegedésre, az a hajhullás volt, erre a megoldásom a kollagén fogyasztás lett. 


A KIHAGYÁSTÓL FÜGGETLENÜL... 

... továbbra is lelkes vagyok! Emlékeztetem magam a céljaimra, a motivációimra, amikről már korábban beszámoltam Nektek.  A következő héten kapom a 3. oltásomat, így lehet hogy ott sem tudom teljesíteni a tervezett heti 4 edzést, de rajta vagyok! 

Puszi Nektek,  jövő héten jelentkezem