Edina megújulása - 4. rész: Hurrá! 3 hét alatt 3 kiló!

2021.11.29

Edina naplója immár a 4.résznél tart, a bemutatkozót itt olvashatjátok, most pedig a 3 hetet zártu. Csodálatosan haladok, hiszen a heti fél - 1 kiló fogyás a legideálisabb fogyás, amennyiben nem nagy túlsúlyról van szó. Olvassátok szeretettel!

Sziasztok! Ismét eltelt egy hét. Persze sose maradhat el egy kis izgalom, ugyanis megkaptam pénteken a 3.oltást. A hétvégém pihenéssel telt bár vasárnap este egy mini nyújtást végeztem, mást nem akartam bevállalni. A hét első felében megvolt a 3 edzi (ezek elsősorban Blanka edzésvideói, amikből a Zárt Klub edzéstárában válogatok, hamarosan erről is írok bővebben!!),  és tartottam a kajálást is. 

Az étkezésről már korábban írtam, a fő "szabályok": 

  • 130 gr szénhidrát tartása egyelőre, 
  • az Ajánlott és nem ajánlott táplálékok táblázata szerint, 
  • étrend kiegészítől (C- és D-vitamin, omega-3, kollagén, multivitamin) 


Ami új dolgot bevezettem az az hogy Blanka ajánlására elkezdtem inni edzések után a fehérjeport. Hogy mikor milyet érdemes inni azzal kapcsatban Blanka tud több tanácsot adni, mert nem mindegy, hogy gyors / lassú felszívódású, és milyen fehérje forrású fehérjét választunk.*

A hetem csúcspontja vasárnap érkezett el amikor úgy döntöttem meglátogatom legnagyobb "ellenségem", a mérleget. Képzeljétek hogy az első célom sikerült elérnem és újra 7-essel kezdődik a súlyom!!! :)  Jelenleg 79.5 kiló vagyok aminek nagyon örülök, hiszen ahogy a bemutatkozóban is írtam: 82,2 kilóról indultam!! Jupppii 

A következő hetekben a célom a 75 kiló elérése, szorítsatok, jön a következő menet!

Puszi Nektek


(*a megfelelő fehérje kiválasztása a célodtól, alapanyagtól függ, kérlek, írj, ha bizonytalan vagy, hogy milyet kéne választanod! Blanka)