Edina megújulása - 6. rész: Év végi hajrá

2021.12.13

Sziasztok! Hát elkezdődött az év végi hajtás... Mivel egy nemzetközi banknál dolgozom, ezért most zárjuk az évet. Aki pénzügyi szakmában dolgozik, annak, gondolom, nem kell bemutatni milyen az évzárás... Csupa móka és kacagás...ja nem... :D Fáradtabb, kimerültebb vagyok ebben az időszakban, általában késő estig dolgozom, de nem lehetett kifogás 

így a héten a két edzés sikerült azt viszont becsületesen!

Az edzések jól estek, de tény, hogy amikor alapból fáradtabbak vagyunk és nincs idő regenerálódni, akkor az edzésterhelés sem olyan. 

Azt beszéltük meg Blankával, hogy a "húzós" időszakokban is igyekszem "szintet" tartani, vagyis elfogadom, ha nem megy a 4 edzés, de cserében figyelek a kajára - ami fáradtan amúgy szintén nehezebb, hiszen az új étkezés új döntéseket követel, és a döntések mindig agyi munkát jelentenek. Pl. tudtátok, hogy napi 200 döntésünk CSAK A KAJÁRÓL szól? Ezért van, hogy reggel sokkal jobban tudunk figyelni, mint este, hogy miből, mennyit, hogyan veszünk magunkhoz diéta alatt! (CIKK)


Azért az étkezésemre igenis próbáltam odafigyelni, ami újdonság a héten, hogy most először nem vettünk egyáltalán felvágottakat, ami nálunk nagy szó!! Mint a legtöbben, mi is hozzá vagyunk szokva a mindenféle húskészítményekhez, de ahogy az előző posztomban írtam, 

igyekszünk a húsokat visszaszorítani, 

így helyette krémeket készítettem pl: tojáskrém, hummusz. Ezekkel viszont annyiban jobban kell vigyázni, hogy a kalória / szénhidrát tartalmuk magasabb, mint a husié! Az viszont egyértelmű, hogy az emésztésem, a közérzetem jobb, mióta nem képezi a mindennapok részét a sok húsféle. 

Biztos lesz olyan hogy veszünk majd egyszer kétszer felvágottat is,  de már ez is jó hogy  lecsökkentjük őket. 

Jövő héten újra jelentkezem és hozom Nektek a bejgli receptemet is. 

Addig is kitartás itt az év végi hajrában és puszi Nektek! 

Edina


Edina a Zárt Klub tagja, csatlakozz te is!