BLOG

A tortilla egy jó megoldás lehet, ha villámgyors ebédre vágysz, és nem akarsz a gyors kaják köreteivel 2x annyi szénhidrátot bevinni, mint amennyire szükséged van...
TUDTAD?? Egy tortilla lapban kb 22 g CH van, zöldségekkel együtt 30 g szénhidrátot viszel, be ellentétben a gyorskajás menü vagy dobozos készételek 60-80 grammos CH mennyiségével!

Újra csoportos órák velem 2023 tavaszától Kőbányán, a Fitness 5 Kőbánya-alsón lévő termében! Nagyon várom, hogy újra együtt mozogjunk, hisz a COVID óta nem volt csoportos jelenléti edzésem, csak online! Gyere, hogy 2023 nyarán tutira top ofrmába lendülj! :)

A nők többségének van olyan élménye, hogy nagy energia és idő befektetéssel fogy, aztán visszahízik, akár többet felszedve, mint korábban. Így önmagában és a rendszerben csalódva. egyre kevésbé van kedve diétázni, sportolni, mert úgy érzi nem garantált, hogy ezúttal VÉGLEG sikerül egy életre szép alakot csinálni.

A legtöbbünk küzd azzal, hogy nincs egyensúlyban a betöltött energia és a felhasznált energia. Minél több szerepben kell helytállnunk (anyaság, munka, háztartás, nőiesség, stb.), annál több energiát használunk el. Logikus módon tehát annál többet is kéne "betöltenünk" (hogy bírjuk a tempót), viszont köztudott, hogy pont fordítva történik: minél...

A Glow Academy ötlete még tavaly ilyenkor készült el, de éreztem, hogy 2022-ben még nekem is fel kell lépnem 1-2 lépcső fokot a fejlődés lépcsőjén, hogy hitelesen képviselhessem a RAGYOGÁST!

2023-ban új alakot, külsőt, tudást, új szokásokat szeretnél ⁉️
Feldmár András mondta a szokás változtatásról a lentit (és lentebb ⤵️ olvashatod a fitneszes kommentemet...)