Manifesztálj szerelmet és kapcsolatot!

Videókurzus


A Manifesztálj szerelmet, kapcsolatot videokurzusomat 20 év személyes tapasztalat alapján és a coachingban szerzett szakmai tapasztalatommal raktam össze. 

Én is, mint annyi nő és férfi, sokféle kapcsolaton mentem át, zavaros elvárásokkal és tudattalanul működtem, míg be nem engedtem a Nagy Ő-t az életembe! :) 

Nemcsak spirituális beállítottságú embereknek ajánlom, hiszen a pszichológia tudománya már bizonyította, hogy léteznek tudatalatti gátjaink és létezik az "önbeteljesítő jóslat" is. Vagyis gondolataink és érzéseink meghatároznak minket és a körülményeinket. A kapcsolatainkat pedig különösképp!

Azonban (mint minden más folyamatban is) itt is érdemes koncepció alapján, lépésről lépésre, megfelelő kérdéseket feltéve és stratégiát építve haladni. Talán eddig azért nem jutottál előrébb e téren, mert az önismereti munkádban és a tettek terán nem léptél meg bizonyos szinteket. Ebben segíthetek ezzel a videó kurzussal.

A szívszorító kérdések...

Hogyan teremthetünk szerelmet, minőségi kapcsolatot az életünkbe, ha szeretetlenség és bántás határozta meg eddigi kapcsolódásainkat?

Lehet, hogy mindenképp magányra vagyok ítélve? Talán karmikusan ez az út jár nekem?

Miért sikerül másoknak sokkal kisebb erőfeszítéssel, és nekem nem, bármit próbálok? Lehet, hogy nem tudom áttörni azt a falat, vagy nincs is ott semmi?!


A válasz egyszerűbb, mint hinnéd!

HIBA 1: Nem néztél elég mélyre és nem oldottad azokat a gátló gondolatokat, melyek a kapcsolódásaidat  teremtik. Nem vettél észre valami belső motivációt vagy mintázatot, és valójában csak körbe-körbe forogsz. Pedig a sémákat meg lehet törni! 

HIBA 2: Nem veszed észre a jeleket, iránymutatásokat, amelyek a követező mérföldköved jelölik ki. Nem veszed észre, hogy mi is lenne neked ideális (talán pont elutasítod azt!) 

HIBA 3: Azt hiszed, hogy "teremteni" erős gondolatokból és meditációból áll, ezért a tetteid nincsenek összhangban az új valóságoddal. Lehet, hogy vizualzálod a partnert este, de reggel behúzod a tinderen azt, aki nem felel meg a "listádon" szereplő pontoknak vagy igent mondasz valamire, ami a régi sémádnak felel meg. 

HIBA 4: Csak egy irányból támogatod meg a teremtés folyamatát (klasszikus teremtő technikákkal), miközben a blokkokat nem oldod kérdésekkel, paradigmaváltással + a fizikai tested nem rezonál a magasabb minőségre, a fizikai aurád tele van blokkokkal, és annyira fáradt vagy, hogy fele annyi energiával teremtesz, mint tehetnéd... 


Akkor mi lehet a megoldás?

Csakis az, hogy végre komolyan veszed magad, tiszteled a vágyaidat, hallgatsz a testedre és a megérzéseidre! A célok reális és mérföldköves felállítása, a tettekké konvertálás, a legmélyebb blokkok feltárása és oldása, a mindennapos imagináció és az elköteleződés... Ezek gyakra olyan pontok, melyek kimaradnak a folyamatból, márpedig ezeken a részletek múlik minden. 

Kapsz kérdéseket és más eszközöket pluszban a coaching világából is, hogy a mélyben lévő ellenállást fülöncsípjük, és mellette picit emelünk a fizikai rezgéseden egy-két apró változtatással, egy-két trükkel a fitnesz eszköztárából. Persze a klasszikus teremtő technikák sem maradnak el, sőt! A videókurzusban mindegyikkel (és ennél sokkal-sokkal többel is!) foglalkozuk! 

Mutatok technikákat, esélek saját sztorikat, lesz szó a szimbólumokról és visszhangról, valamint a magunkkal kötött szerződésekről. Ezek akkor is mélyen betalálnak, ha nem vagy spirituális, mert mindig hozom a pszichológiai magyarázatot is.Mit tartalmaz a kurzus?

  1. Egy 10 részes videóanyagot, melyben egy videó = 1 modult jelent. Ezekre a modulokra ajánlott 3 nap gyakorlást szánni (így jön ki a 30 nap), azonban saját tempód szerint gyorsíthatod vagy lassíthatod is a folyamatot. A videók 4-10 percesek.  
  2. Minden modulhoz van egy házifeladat, pontos instrukciókkal, hogy mit gyakorolj a következő napban. 
  3. A kurzushoz jár 2 hónapnyi Zárt Klub tagság, hogy szabadon használd a több mint 200 anyagot a fejlődésedhez a kurzus befejeztével is. (Ez hosszabbítható később.)
  4. Bekerülsz a "Belső kör" zárt csoportba, amely egy közösség olyan érdeklődésű, fejlődő emberkékkel, mint Te :) Ide örökös tagság szól.
  5. Ezzel automatikusan jár a "belsős kedvezmény" a továbbiakban, mely 25% kedvezményt jelent minden programra és szolgáltatásra.
  6. A kurzus handout-ja (vázlata) írásban is elérhető a videók mellett, hogy akár kinyomtatva, átolvasva, jegyzetelve még kézzelfoghatóbb legyen az anyag :)Hármas támogatás

A programom attól igazán egyedi, hogy nemcsak a megszokott "teremtős technikákkal" dolgozunk (vizualizáció, hála stb), hanem a coachok titkos kérdezés technikáját és a fitnesz edzők legtutibb trükkjeit is bevetjük, hogy felturbózzuk a teremtési folyamatod. Fontos, hogy attól ez még elsősorban manifesztációs kurzus, nem fitneszprogram :) de gyorsítósávra kerülsz ezekkel a plusz techikákkal!

Kinek ajánlom ezt a videókurzust?

Azoknak, akik...

... jó ideje küzdenek már nehézségekkel a szerelem terén, nem tudnak egy bizonyos szintet megfejlődni, elakadásban vannak

... hisznek a test-lélek-szellem hármasában és a gondolatok erejáben, és ezt végre a pártalálásra is konvertálnák

... keresik a lelkitársuk és (habár néha elbizonytalanodnak), de hiszik, hogy jár nekik is a boldogság

... pszichológiai vagy spirituális érdeklődésük kiterjed a manifesztációra is, értik, hogy hatással lehetünk a körülményeinkre

... szintet lépnének az életükben, mindőségibb életre vágynak, megtörnék a sémáikat és családot alapítanának vagy szerelmükkel minőségi időt töltenének

... túl vannak egy fájdalmas szakításon vagy magányos időszakon, és szeretnének végre nyitni, de ezúttal ügyesebben választanának

... szeretnének végre pontot tenni az állandó szerelmi életük feletti aggódás és drámák végére GY.I.K

Miért más ez a többi önsegítő könyvhöz, programhoz képest?

Mert lépésről lépésre vezetlek koncepció szerint, mert az egyes technikáka gyakorlásában időt és gyakorlási lehetőséget kapsz, mert a gondolatok és érzelmek erejét gyakorlattal párosítjuk, mert a coaching és pszichológia világából kapsz segítséget (pl. kérdéseket)


Pontosan mit kapok a kezembe? Mi van, ha elakadok?

Egy linket kapsz emailben a fizetés után, amivel azonnal belevághatsz teremtésbe. Ha elakadsz, akkor messengeren, emailben tudsz tőlem segítséget kérni.


Mi van, ha nem tudom tartani a tempót?

Semmit, mert a videók örökre a tied, így sokkal lassabban (neked optimális tempóban is) feldolgozhatod a videókat.


Mi van, ha nem tudom elérni a céljaimat mégsem? Van garancia?

Igen, ez esetben csak a naplódat kell elküldened, hogy lássam, tényleg próbálkoztál és rajtad kívülálló okok miatt nem értél célba, így azonnal 100%-ban visszakapod a pénzedet.


Mi van, ha később folytatni szeretném a munkát?

A kurzust bármikor előveheted, de jöhetsz hozzám az egyéni mentorprogramba is, ahol sokkal gyorsabban és körültekintőbben haladunk a célod felé.