Termek nyitása a 3. hullám után (és mi lesz a Zárt Klubbal?)

2021.04.28

Jelenleg (2021. április 28.) az edzőtermekbe csak a védettségi igazolással rendelkezők és a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek. Vagyis a "kamu versenyzők" ideje lejárt, de sajnos a valódi felnőtt versenyzőké is, akik nem rendelkeznek védettséggel - ők a négymilliós határ átlépése után már NEM használhatják a termeket. 

Ez az edzőtermekre, jégpályákra és uszodákra vonatkozó szabály jelenleg. (Bár a törvény úgy fogalmaz, hogy "mostantól", nem tudjuk, lesz-e mg változás.) Az edzőtermi dolgozóknak vagy igazolniuk kell a munkáltató fel a védettségüket, vagy maszkot kötelesek hordani a teremben. 


MI LESZ AZ ONLINE EDZÉSEKKEL?

Nagyon sokan érdeklődtök, főleg a Zárt Klub tagjaim, hogy mi lesz az online edzésekkel? 

✨ A tervek szerint a ZK marad, ha van rá igény - ugyanis az otthon végezhető edzés és az infótár teljesen MÁST AD, mint az edzőtermek, hiszen itt a lényeg pont a tudástár, recepttár, otthon végezhető időspórolós mozgások!

AZ ÉN CÉLOM TOVÁBBRA IS AZ EDUKÁCIÓ, ILLETVE AZ ÉN CÉLCSOPORTOM (ELFOGLALT ANYUKÁK, DOLGOZÓ NŐK) SZÁMÁRA MEGOLDÁST NYÚJTANI. 

✨ Az edzőtermi / szabadtéri mozgás mellé igénybe veheted a Zárt Klubot továbbra is - a HIBRID megoldások (pl. 1 edzőtermi kondi edzés és 2 közös ZK edzés) is teljesen jól működik, sőt, segítek összerakni az új programod!

✨ Egyelőre nem látom át, hogy ÉN OFFLINE edzéseket tartok-e a közeljövőben, outdoor vagy termi edzéseket, türelmeteket kérem ezzel kapcsolatban!