Tavaszi JÁTÉK!

2021.03.30

Ezen a gyönyörű tavaszi hétvégén ideje megfogalmaznod magadnak, hogy milyen motivációid vannak egy fitteb élet kialakításában!

  • Szeretnél beleférni egy régi farmerodba?
  • Szeretnél feszesebb, erősebb, energikusabb lenni?
  • Hajlékonyságra vágysz, célod a spárga?
  • Az esküvődre/szülinapra/fotózásra készülsz?
  • Friss anyukaként a derék fájást küzdenéd le?
  • Nem szeretsz kifulladni a lépcsőn?


ANNYI OKUNK LEHET RÁ, HOGY JOBBAN AKARJUNK LENNI A BŐRÜNKBEN! 😊

 

Írd meg nekem üzenetben vagy a Facebook poszt alatt kommentben, és máris bekerülsz a kalapba: Húsvét hétfőn, április 5-én éjfélig várom a válaszokat és aztán SORSOLOK egy START1 csomagot, ami egy személyes konzultációt és részletes elemzést tartalmaz! :)


HOGYAN NÉZ KI A START1 CSOMAG A GYAKORLATBAN?

1. lépés: Az első lépésben felmérjük, hogy hol is tartasz most edzettségben, test-összetételben, milyen céljaid vannak. Ehhez egy online kérdőívet kell kitöltened, amiben méréseket kell végezned, néhány fittségi tesztet, le kell írnod 2 napi étkezésed, a motivációid, a szokásaid, és egy csomó mindent.

2. lépés: Miután elküldted nekem, 72 órán belül megkapod a részlets elemzést. Ebben azt magyarázom el, hogy melyik adat mit jelent az edzettségedre, test-összetételedre vonatkozóan, mely szokásokat kell sürgősen megváltoztatni, mi ér rá később, reálisak-e a céljaid és milyen időtávlatban. Még azt is megnézzük, van-e hajlamod az érzelmi evésre. Nagyon izgalmas lesz! Ajánlásokat is kapsz arról, hogyan érdemes tovább menni, és egy AJÁNDÉK kitölthető edzésnaplót.

3. lépés: Ezután a leírtak alapján neki is láthatsz a munkának,