"Szürke egér" és "macinacis nagydarab anyuka" így lehet 10/10 nő!

2023.01.17

Azzal kezdeném, hogy ma már a mindentelfogadás jegyében furának, felszínesnek nyilváníthatják azt a nőt, aki szebb alakot, nőiesebb formákat vagy karcsúbb derekat akar. Az anyuka blogok százai vicceskedve hirdetik, hogy a zsíros haj oké.

Én viszont elárulom neked, hogy MINDEN nő vágyik rá, hogy vonzó és nőies legyen, és semmi gond nincs ezzel! Mindannyian vagyunk néha letörtek és ne is legyen elvárás a tökéletes szépség - viszont tenni önmagunkért nem ellenkezik az önazonossággal, sőt!


Ahogy az e heti videómban itt elmondtam: több női szerepünk, énünk van - a harcos, a gondoskodó, a stratéga... de a női énünk sokáig nem maradhat elfojtásban, mert akkor talán örökre eltűnik vagy úgy bukkan elő, ahogy nem szeretnénk. szóval a testünkért tenni nem ciki.

Egy életünk, egy testünk van, és azt szeretnénk ragyogón, harmonikus szépséggel, sugárzó egészségben tölteni! Kérdés csak az, hogy hogyan!

Tény, hogy akár egy új hajszín is adhat némi önbizalmat, de valós, tartós, megoldott életet, fullos önbizalmat és erősebb, szexisebb kisugárzást biztosan NEM.

Miért?

Mert a fentiek komoly önmunkával érhetők el, és nem egy külső jegy megváltoztatásával.

A valódi változás néha kényelmetlen, néha sírós, néha izzadó, és mindenképp időbe telik!

A munkám során mindig az volt a nagy siker, ha egy magát "szürke egérkének" vagy "zsíros hajó anyukának" jellemző nő hónapok (néha évek) munkája során ragyogó nővé változott.

Ez a változás igenis pozitív, nem arról van szó, hogy "nem vállalta magát" vagy "elpics***dott", hanem hogy akart nőiesebb, összeszedettebb, fizikailag és mentálisan erősebb lenni.

Nézd meg alaposan a lenti táblát, és fedezd fel az összefüggéseket! Például, hogy

- a jobb szexualitás nemcsak az érzelmi síkon (az önbizalom miatt) egy eredmény, de a fizikai jobban-lét, szebb alak következménye is!

- vagy az önbizalom, magabiztosság oka a fizikai sík is (szebb tartás, jobb fizikum), de egyúttal a siker-élmény megélésének a folyománya is!Minden mindent erősít, és ráadásul oda-vissza hat! Ezért van az, hogy ha kitartasz és elég időt töltesz a fitneszben (ez alatt értem bármely mozgást, életérzést, nem kell 1 teremre gondolni...) akkor egy idő után magától is kívánni fogja a tested és lelked és elméd a mozgást!

Ezzel biztatni szeretnélek, hogy tarts ki, mert az első félév csak a bevezető, fájdalmas és kényelmetlen, de aztán hidd el, hogy életed végéig szuper lesz!

Szóval mindegy, hol tartasz épp, te is lehetsz "jó csaj" vagy "szexi nő" vagy "magabiztos nő", mindegy melyik kifejezés motivál.

1. MOZOGJ - nem kell fitnesz cicának lenni, de heti 4x izzadj meg

2. NE FALJ - egyelőre ez is elég, ettől már változol majd

3. PIHENJ - aludd magad szépre és okosra nap mint nap

4. MEDITÁLJ - lépj kapcsolatba a valódi belső önmagaddal

5. KÉPEZD MAGAD - növeld az önbizalmad a tudás erejével

6. SZEXELJ - rendszeresen, minőségit

7. CSATLAKOZZ a Zárt Klubomhoz, ahol a fentiekhez mind találsz információt, videót, olvasni valót!