Minitréning 2024 január (ingyenes!)

2023.12.14

2024-ben valamit, valahogy másképp csinálnál? Itt a lehetőség, hogy még most, előregondolkodva benevezz a változásra! A januári INGYENES minitréningemben olyan módszereket osztok meg (10 emailben), amelyek a testi és mentális értelemben is segítenek újjá születni! Lesz szó az énképünkről, az energiáinkról, a sportról és étkezésről is persze, a pihenés, relaxáció mellett! 

Iratkozz fel itt: 

Az első email január 2-án már érkezik is, légy résen! Nem lesz másra szükséged, mint egy kis elszántságra! :) A minitréning ingyenes, és bármikor újra is nézheted az emaileket. 


Miről lesz benne szó? 

- relaxációs technikák és stresszmenedzsment, hogy 2024-ben összeszedett légy 

- kommunikációs gyakorlatok, hogy idén javíts a kapcsolataidon vagy ismerkedős technikádon

- fizikai egészség és fogyás, edzéstervek és mintra étrend, hogy végre elérd az álomalakod

- nőiesség és egyéb női szerepek összehangolása, hogy ne érezd szétesve magad

- határok szabása és "jogom van" szabályrendszer


... és sok már érdekes és hasznos gyakorlat, hogy ebben az új évben végre TÉNYLEG NAGYOT DOBBANTS: megfejlődj régi vágyakat, elérd a komfortos-vonzó külsőd, és lelki értelemben megtaláld végre a harmóniát! 


Egyébként 2024-ben sok más újdonsággal is várlak: például újra elérhető a coaching szolgáltatásom (a 6. kerületben személyesen, de online is), illetve egy pszichológus kolléganőmmel csoportos foglalkozást is tervezünk nőknek! (Erről csak később osztunk meg infókat!) 

Kövesd az oldalaim, vagy iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le semmiről! :)