#gyereksarok: Online mozgás otthon a kicsiknek!

2021.03.04

A Zárt Klubomban eddig alapelv volt, hogy a NŐK helyzetével foglalkozunk: mentális és testi jól létükkel. Viszont egyre több megkeresés érkezett, hogy a piciknek is (ovis és iskolás korúaknak) készüljön anyag, hiszen egyrészt nem baj, ha ők is ki vannak mozgatva, másrészt ez alatt anya ihat egy kávét és pisilhet egyedül, nyugodtan. Ez pedig az ő jól-létét is szolgálja. :)

A tornákról:

- ovis és kisiskolás korosztálynak (4-9) készülnek, elsősorban átmozgatás, nyújtás-lazítás céllal

- fogunk egy lábon egyensúlyozni, plüss és labdát dobálni,  guggolni, pókjárásban járni, utánozni anya tornáit, és persze ugrálni!

- élő és felvett edzésvideókat mozoghatnak végig a kicsik, akár naponta másmilyet

- plüss állatka és gumlabda meg néhány műanyag pohár fog csak kelleni a tornához

- néha gyakoroljuk majd az orrlégzést, és elképzelünk szép dolgokat (mese meditáció)

- 20-30 perces mozgásokról van szó, amíg anya pisil, kávézik, letusol, elolvas egy cikket, ő maga is tornázik, vagy csak bambul maga elé 

- aktuális időpontok: hétfő és szerda 18:00-18:30 (az edzések a bérletesek számára 3 napig visszanézhetőek)

A Zárt Klubról bővebben: 

A tagsági díjas Zárt Klubomban lehetőséged van 

  • a feltöltött anyagok használatára (edzésvideók, receptek, tananyagok, étrendek, önismereti anyagok és videók), illetve élő, szakértői előadásokon részt venni (alap tagság - 4.500 Ft/hó)
  • vagy mindezek kívül még élő virtuális alakformáló edzésekre, élő gyerektornákra és beszélgető körökre IS bejelentkezni, heti több alkalommal (bérletes tagság - 8.000 Ft)


A #gyereksarok és #beszélgetőkör mozgalmam ugyan csak 2021.március-áprilisban teszt üzemben működik, de szerintem ez is szuper megoldás, hogy ez a tavasz is élvezetes legyen és tartalmazzon fejlődést! :)

Érdeklődj nálam bizalommal, ha kérdéseid vannak!

Ha a kicsiket az élő gyerektornákra "hoznád", akkor neked a "bérletes" (8.000 Ft/hó) bérletet kell megvenned. 


Egy család = 1 bérlet! Vagyis NEM kell minden gyereknek meg neked is 1-1 bérlet!! A Te bérleteddel a Te gyermekeid is jogosultak az edzésekre, és te is mindenre, ami élő a Klubban!!