Elfoglalt nők 20 napos programja

2022.03.04

Mindegy, hogy főleg otthoni teendők, vagy főleg munka, vagy a kettő együtt veszi el az időd és energiád, a lényeg, hogy mi nők hajlamosak vagyunk a saját igényeinket háttérbe helyezni! Korábban már sokat írtam róla, hogy nekünk 21.századi nőknek nagy feladatunk az érdekérvényesítés, a nemet mondás megtanulása, hogy jusson időnk a saját testünkre-elménkre-lelkünkre.... de tény, hogy néha nincs mit tenni: be kell látni, hogy egyszerűen KEVÉS AZ IDŐ ÉS AZ ENERGIA.

MIT TEHETSZ ILYENKOR, HOGY MÉGIS EDZETT ÉS CSINOS MARADJ?


1. Haladj egy előre megírt terv szerint. Ugyanis így nem veszítesz plusz energiákat azzal, hogy a boltban találod ki, mit vásárolj, este gondolod át, hogyan tornázz. Legyen meg előre, mikor, milyen időintervallumban és mit (eszel/edzel): Így csak le kell olvasnod a teendőt a programból. 

2. Egyszerű, de nagyszerű! Nem kell túlkomplikálni, mert rengeteg időt spórolhatunk, ha mondjuk nagyobb adagot főzünk és dobozolunk, ha csak salit dobunk össze, ha egy 30 percet tornázunk. Nem kell egy fitnesz modell életútját követned, ha szimplán jól akarsz kinézni. 

Most létrehoztam egy 20 napos tervet elfoglalt nőknek, ami tartalmazza 

  • a komplett 20 napos étrendet 
  • edzéstervet nehéz, könnyű és pihenő napokkal, 
  • rapid ebéd recepteket, 
  • rapid + hosszabb edzésvideókat, 
  • saláta recepteket. 


Van egy ingyenes, de nem teljes! verzió, amit az ingyen anyagok közt találsz, és a fullos verzió a fent leírt anyagokkal, amit a Zárt Klubban találsz: