Edd és kend: így szépítenek az algák!

2020.05.23

Már írtam korábban a mikroalgákban rejlő csodás lehetőségekről, azonban a nőknek egy szempontból kifejezetten ajánlom őket: akár esszük, akár magunkra kenjük az algákból készült termékeket, mindenképp szépülünk tőlük!

I. HA ESSZÜK...

A különböző algafajták többezer értékes tápanyaggal képesek ellátni a szervezetet, vagyis a legfontosabb tulajdonságuk, hogy képesek MINDENT megadni a testünknek, ami szükséges. A vitaminok, ásványisók, aminosavak és rostok szószerint feltöltik a testet, ami természetesen az egészségünkre van hatással (már írtam róla, hogy a szív és érrendszeri problémáktól a cukorbetegségig szinte bármire ajánlhatók az algakomplexek), ebből következik, hogy szépségünk és alakunk is sugárzóvá válik: 

- szépül a bőr (ekcéma, pattanások, rozacea néhány héten belül eltűnik, pikkelysömör 4-8 hét alatt), 

- erősödik a haj, csökken a kopaszodás, gyorsabb a növekedés,

- a köröm erősödik, a műkörmök 1 hónapon belül elhagyhatók,

- az öregedési folyamatok lassulnak, energikusabbak, kisimultabbak, életvidámabbak leszünk, a mentális készségek javulnak

- az alakunk javul, hiszen a hiányállapot megszűnik, így a folyamatos éhségérzet eltűnik, az anyagcsere helyreáll, jó pár kiló magától leugrik

Én magam nem preferálom a különböző, gyártósorról lejött vitaminokat és egyebeket, családilag az Imunexet fogyasztjuk (és a vendégeimnek is ezt ajánlom!)

II. HA KENJÜK...

Az algakivonatokat kívülről is alkalmazhatjuk, hiszen a bőrön keresztül is szuper eredményeket nyújtanak. Az algás arckrémek és arckezelés nyújtotta eredmény a barna- illetve vörösalga hidratáló és méregtelenítő képességének köszönhető. Utóbbi pedig testkezelésként is bevethető a kritikus területeken: striák, fogyás vagy szülés utáni megereszkedett bőr, a narancsbőr esetén. Íme néhány kép az általam kezelt területekről: 

Ugye, milyen szuperek az algák? A női szépség, a (vissza)fiatalodás nagymesterei, a töltődés és kisugárzás művészei, legalábbis az elmúlt 8 év tapasztalata alapján, mióta velük élek és dolgozom! Fogyasszátok, használjátok kívülről és belülről szeretettel!

Algatermékek a webshopban >>>

Hámori Blanka

edző, coach