Body Positive Fitness - a jól-lét mindenkié!

2021.04.13

Azt szeretném, ha a nők végre megértenék, hogy a sport nemcsak arról szól, hogy jobban tetszünk valakinek. Hanem magunkról, a jól-létünkről, hogy könnyedebb a mozgásunk, nevetősebbek vagyunk, hogy nem lihegünk séta közben, hogy nem fáj ez meg az...

A Body Positive Fitness pedig arról szól, hogy igenis gyere be az edzőterembe, a táncterembe, gyere ki a futópályára akkor is, ha épp nem vagyok "szelfi kompatibilis". Ha épp utálod magad. Ha öregnek és csúnyának érzed magad. ANNÁL INKÁBB!

Ez a legnehezebb pont. sok vendégem mondja, hogy picit lefogy diétával (ami sok esetben koplalást jelent, jajj!) és utána merészkedik ki a párduc testű fitness lányok közé...

Ne!

Ez a legrosszabb, amit tehetsz.  Minél előbb jobb belekezdeni. Ha találsz olyan közösséget, helyszínt, ahol nem súgnak össze a hátad mögött, ahol nem humorizál az edző a súlyodon, akkor már a "body positive fitness" útján jársz - vagyis úgy szereted a sportot, a mozgást, hogy még van fejlődni. 

És úgy fejlődsz, hogy már szereted a sportot és mozgást. 

Csak és kizárólag ez az egyetlen recept, ami bevált, amikor valaki az egészséget választotta: először lecsitította a szégyent, a félelmet, az ellenállást. 


Találj pozitív...

... támogató közeget,  sorstársakat, példaképeket, akikkel az út mókásabb lesz!

... segítőt, szakembert, aki nem az idáig vezető utat, hanem a fejlődést, a tetteket kéri számon!

... gondolatokat, akár az eszközökhöz (edzés, diéta, receptek), akár magaddal kapcsolatban!


Csatlakozz hozzánk és meglátod, hogy így az egész sokkal könnyebb, mint hitted! 

Fitnesz és coaching >>>

Egyébként #bodypositivefitness és #amozgásmindenkié hashtagekkel kampányt indítottam, hogy mindenkinek legyen kedve, ideje, motivációja mozogni! Erről itt olvashatsz bővebben!