#BODYPOSITIVEFITNESS kampány 

Kampányt indítok a #bodypositivefitness, #lovemyshape és #amozgásmindekié jelszavakkal annak érdekében, hogy végre a sztenderd, egyféle, média által sugallt testideál helyett a valódi egészségre, önszeretetre, a mozgás örömére, és minőségi életre koncentráljunk!

Biztatni szeretnélek ezzel, hogy mozogj, táncolj, élvezd az életet, attól függetlenül, hogy van vagy nincs rajtad felesleg, vagy épp 20 éves vagy vagy 70! Az edzőtermek és tánctermek NEM a "tökéletes" alakú embereknek vannak fenn tartva, és nem is csak egy féle "tökéletes" alak létezik!


TARTS VELEM! 🔥

1.  Küldj nekem vagy ossz meg Te videót vagy képet, arról, hogya érzed jól magad és élvezed az életet - ahogy jógázol, edzel, táncolsz, a barátokkal vagy, vagy csak sétálsz! Teljesen mindegy a súlyod, bőrszíned, életkorod, nemed - a lényeg a flow! 

2.  Használd a #bodypositivefitness, az #amozgásmindekié és a #lovemyshape hashtageket, hogy minél többekhez eljusson a szellemiség: mindenki szeretheti a sportot, a testét és az életet! Inspiráljuk egymást a saját pozitív példánkkal! 


info@hamoriblanka.hu  vagy  Facebook-oldal  vagy  Instagram


ÉRDEKES TÉNYEK:

 🔥 A "Body Positivity" alapvetően nem a túlsúly éltetésével egyenlő, hanem annyit jelent, hogy szeretem, tisztelem, és fejlesztem a testem-lelkem, önmagamért, mások véleményétől függetlenül!

🔥 Az esetek 50%-ában a fogyás nem a sporttól és diétától indul meg, hanem az összes "járulékos" folyamattól: hogy levezetjük a stresszt, helyrerázódnak a biokémiai folyamatok és kisimul az idegrendszerünk, hormonrendszerünk, légzésünk. 

🔥Kutatások sokasága bizonyítja, hogy a férfiak nem a modell alkatú nőkre buknak, hanem a boldog, erős kisugárzású és egészségtől kiucsattanó nőkre! Ugyanez persze fordítva is igaz! 

🔥 Még az élsportolók között is 100 féle testalkat típus létezik! (Lásd az alábbi képen!) Nem kell, hogy a "sztenderd alakra" törekedj - legyen végre fókuszban az egészség és a jó közérzet! 

🔥A testsúly totál lényegtelen! Az alakunkért és hosszútávú egészségünkért az edzettségünk, a testösszetételünk, a tüdő, szívn, erek, szervek stb. állapota felel. A mérlegelés helyett figyeld a napi energia szinted!