Alakítsuk ki a vadiúj éned 30 nap alatt 2024 márciusában

2024.02.27

Az érzelmi evés, túlsúly, enerváltság, önbizalomhiány, félelmek a kötődéstől és a változástól, mind egy tőről fakadnak. Arról, hogy energiahiányban vagy. Fizikailag, mentálisan és energetikai értelemben is. A fentiek csak tünetek, így a megoldás nem közvetlenül és önmagában a fogyás, a magasabb önbizalom kialkítása vagy valamilyen kapcsolat adja meg. A gyökérokot - az energia-hiányt - kell kezelni, mert ez az, ami vissza fogja hozni a problémádat!

Ha például szépen lefogysz, de a valódi problémát (például az élménydús, tartalmas élet hiányát vagy intimitás hiányát) nem fejted fel és oldod meg, akkor a jól szervezett és szigorúan betartott diéta után visszazuhansz az érzelmi evésekhez, enerváltsághoz, kétségekhez...

A megoldás véleményem szerint az, hogy mindhárom irányból megtámogasd a jól létedet:

- önismeret, lelki jól-lét, mentális irányból

- fizikai irányból az étkezés és mozgás irányából (de nem a klasszikus fitnesses megközelítésre gondolok!)

- és érzelmi energia irányából

Hogyan kezdj neki?

A szépen felépített megújulásnak kell tartalmaznia az alapokat önismeretben, fitneszben (étkezés és mozgás), a megfelelő kérdések feltevését és megoldási eszközök egész skáláját. A folyamatod akkor lesz sikeres, hogy ha időt és teret adsz ezeknek az új szempontoknak és új eszközöknek.

Ha nagyon unod a fitnesz edzők üzeneteid ("kerekebb popsi", "beach body" stb.), akkor próbáld MÁSKÉPP csinálni ezúttal! Ne akard spórolósra venni a figurát és egy faék-egyszerűségű, kezedbe kapott fitneszprogramot lekövetni. Hanem menj mélyebbre, és kezdd az alapoktól a változást. Ez picit több önmunka, de az eredményed ALAPOS és VÉGLEGES lesz!


Gondolkoztál már milyen lenne, ha élveznéd a diétád, sőt, nem is kéne igazán diétáznod?

Mi lenne, ha nem kéne már a programod közben azon agyalni, hogy visszahízol-e?

Milyen lenne örökre pontot tenni a túlsúly kérdésre, amivel talán évek óta küzdesz?

Talán te is érzed, hogy a fitneszprogramok kifulladnak és valami hiányzik?

Tisztában vagy vele, hogy motiválatlanná válsz 1-2 hét után?


Na, pont ezekre tudok neked megoldást, a kulcs az, hogy edzőként és coachként közelítem meg a témát, és nem félek nagyobb eszköztárból dolgozni! :)

Gyere el a márciusi workshopba, ahol 30 napon át gyakoroljuk ezt és konkrét eszközöket is kapsz - alább olvashatod a leírást: 4 alkalmas workshop a fitnesz alapjairól + önismereti eszközökről a külső-belső ragyogásért!!

30 napos programot indítok, melyben 4 élő hívás és egyéni konzultációk keretein belül tanulhatsz a fitnesz alapjairól elméletben és gyakorlatban, és az önismereti alapokról, hogy búcsút ints a plusz kilóidnak és elkezdj ragyogni - kívül-belül! Tudás + gyakorlati eszközök rendszerbe foglalva, hogy mostantól ne csak próbálkozz a változással, hanem egy hatalmasat dobbants 2024 márciusában! 

4 élőhívás (melyek utólag is megnézhetők) van a csomagban, mindennapi tippekkel, támogató közösséggel és sok nevetéssel! 

 TEMATIKA: 

1. HÍVÁS: 2024. március 1. 19:30 - Önismeret alapok 

- energia alapok: fizikai, mentális, érzelmi energia és emelésük - miért vagyok enervált és motiválatlan? - önismeret alapok, érzelmi spirál, céljaink és szerepeink - 5 gyakorlat a motiváltabb, ragyogóbb én megtalálásáért 

2. HÍVÁS: 2024. március 7. csütörtök 19:30 - Fitnesz és fogyás alapok 

 - fitnesz alapok: edzés elmélet, fogalmak, edzéstípusok - gyakorlatok izomcsoportonként, nyújtás - testalkat típusok, hízás típusok, hízás okai, képletek ideális testsúly számoláshoz - a fogyás képlete + 1 titkos összetevő 

3. HÍVÁS: 2024. március 14. csütörtök 19:30 - Érzelmeink és ételeink alapok 

 - egészséges táplálkozás alapok, hogy az eddigi tudásod rendszerbe tegyük - érzelmi evés alapok és megoldási javaslatok - mit üzen a túlevésünk, akadályaink, sémáink, megküzdéseink - így mondj búcsútt örökre a túlsúlynak 

4. HÍVÁS: 2024. március 21. csütörtök 19:30 - Energiáink nyomában 

 - energiáink feltérképezése, emelése, naplózása, előrevivő kérdések - 5 gyakorlat, hogy motivált maradj - pozitív énkép és jövőkép: hogyan alkossam meg? - további teendők, mérföldkőterv készítése együtt Hogyan zajlik pontosan ez a workshop és mit kapsz még? 


Az alábbi gombra kattintva elolvashatod a részletes leírást és regisztrálni is tudsz! :)