2 kilót fogytam 1,5 hét alatt diéta nélkül - ezzel a 2 dologgal!

2019.07.30

A diéta nekem sem a kedvenc elfoglaltságom. Úgyhogy ha néhány kilót dobnék le, akkor nem is a diétával kezdem, hanem sokkal kellemesebb dolgokkal: lásd a 2 módszerem a képek alatt. Természetesen a NAGY eredményhez már NAGY változtatás kell, de ha lehet, miért ne kezdjük a mókásabb felével a formálódást! :)

Én így fogytam 1,5 hét alatt 2 kilót, derékból 2, combból és csípőből 1-1 centit:


Ahogy otthagytam az ülő munkám, vagyis július elejétől, (erről az élményről többet a VIP csoportomban írtam!) nyilván kevesebbet ültem effektíve egy székben, megszűnt egy bizonyos fokú stressz, és a rendelt kaják tömkelege...

Aztán másfél hete beiktattam heti 3-4 edzést és este (néha vacsora helyett, néha vacsi után ha nasizhatnékom támadt) egyszerűen bevetettem a kedvenc fehérjémet. Miért változtat mindez?

EDZÉS:

Ha eddig semmit sem mozogtál a heti 2-3 edzés is hozhat változást, ha pedig keveset mozogtál akkor a heti 3-4 edzés szám hoz változást. A lényeg, hogy EMELJÜNK a terhelésen, mert a szervezet hamar megszokja a változást! AZ én esetemben ez a 2-3 helyett, 3-4 edzést jelentett és új mozgásformák beiktatását - pl. megint futottam heti 1-2 alkalommal. Mindenképp teljes testes (vagyis minden izomcsoportot megmozgató), izzasztó-fárasztó mozgást válassz, amit legalább 40 percig csinálsz. Találj olyan mozgást, amit ÉLVEZEL! Csak így garantálhatod, hogy kitartasz az aktivitás mellett!

FEHÉRJE:

A megemelt protein amúgy is alapvető, ha mozogni kezdünk, hiszen az izomzat ebből építkezik! Viszont ha mindezt esti fehérjével oldod meg (kazeinnel), akkor bizony az esti kalória-adagon is csökkentesz illetve az esti fehérje-beépülést segíted elő, ami nagyon látványos formálódáshoz vezet! Ne feledd, hogy a fehérje a jojó-effektus (vagyis visszahízás) ellen, és a szép feszes formák érdekében az első számú barátod és egyáltalán nem modern találmány! Ezenkívül NASINAK is beillik, élvezeti értéke is van, főleg annak a shake-nek, amit én ajánlok ;)

Természetesen a konkrét edzésterv és a fehérje is elérhető, amit én bevetettem, hiszen ezek nem titkos módszerek! :) A 8 hetes programok pont neked valók, ha EGYSZERŰEN és GYORSAN alakulnál! Illetve a diéta is rendelkezésedre áll a csomagban, ha később úgy döntesz, bevetnéd! A viztamin pótlásodról is gondoskodik a csomag, és ajándék mellékanyagok (receptek, még több gyakorlat, edzésnapló stb.) és kuponfüzet is járnak! Sőt, arról is kapsz infót, amiről más edző SOSEM beszél: hogy a lelki, belső folyamatok hogyan alakíthatók, hogy elkerüld a stressz evést, bánat evést, stb. Ennél komplexebb csomagot nem igen kapsz, így érdemes bevetni:

látod, én ebből a sok mindenből csak 2 azaz kettő dolgot vetettem be, és már így is van eredményem! :) Tedd Te is ezt!


📦 8 hetes program, rendelhető verzió: ITT

🤝 8 hetes program, személyre szabott, coachinggal: ITT

🥛 Byas fehérje estére: ITT

Ne feledjétek, hogy NYÁRI AKCIÓ még tart!:) >> VIP-CSOPORT