28 napos NYÁRVÁRÓ kihívás indul!

2021.04.19

Várod is meg nem is a nyarat? Felszaladt néhán ykiló a karantén alatt? Nehézkesnek érzed magad? Kinéztél egy szuper bikinit, de nem tudod hogy állna? 

ÚJULJ MEG VELÜNK! 


Május 10-én startol a "NYÁRVÁRÓ" kihívás, amiben 28 napon át fogom a kezed és edzünk, tanulunk együtt, haladunk a jobb élet és egy csinosabb külső felé! Június közepére szuper formába lendülhetsz! 

👙 Kinek ajánlom?

Ha feszesebb, aktívabb, felszabadultabb szeretnél lenni, könnyedebb, és mégis erősebb - vagy akár fogyni szeretnél, akár izmosodni, ez a program neked való lehet! Ha nagy túlsúllyal rendelkezel (testzsír% 40 felett van) vagy túl alacsony testzsírral (lányok: 18% alatt), előtte konzultáljunk!

Ha remek társaságra vágysz, akkor is ajánlom <3 :)


👙 A nevezés feltétele: 

1. Edzésbérletes Zárt Klub tagság (8.000 Ft) részletek

2. Az adataid elküldése emailben (blankahamori@gmail.com) május 8-ig: súly, magasság, derék és csípő körfogat, 30 másodperc alatt végzett felülés szám, plank tartás ameddig bírod (másodperc), fekvőtámasz teszt (mennyit bírsz 1 perc alatt)

( Ha részt vettél a tavaszi kihívásban, nem kell elküldened az adataid újra.)


👙 A program menete: 

- Heti 3 élő online edzés velem (hétfő és szerda 18:30, szombat 10:00) és 1-2 önállóan, kapott edzésnapló vezetése

- Napi étkezési napló csekkolás: alapszabályok szerinti étkezés (ezeket az első héten megtanuljuk), receptkönyv segítségével

- Turbó opció 1: vacsorára csak étkezés pótló fehérje használata - lassan felszívódó fehérjét ajánlok, pl. mint ez, rendeld meg! 

- Turbó opció 2: heti 1x 24 órás böjt alapszabályokat figyelembe véve, ha egészségi állapotod engedi (de erről is tanulunk majd)


👙 Amit még kapsz:

  • motivációs coaching kártyák a hét minden napjára
  • előadások a Zárt Klubban
  • szuper hangulat az edzéseken 
  • tudásanyagok, receptek, tippek, motivűció a Facebook-csoportunkban


👙 A leglátványosabb változás díjat kap!

Minden leadott kiló, centi, és plusz másodperc / ismétlés a fittségi tesztjeidben, illetve az élő edzéseken és előadásokon való részvétel pontot ér! A legtöbb pontot gyűjtőnek jár a fődíj 2021. jún. 6-án

1 fogfehérítő fogkrém

1 fehérje turmix

1 hó Zárt KLub tagság

1 egyéni konzultáció

1 shaker

1 MEGLEPI (edzés eszköz!)


Csatlakozz a klubhoz és a programhoz!