1 titkos összetevő, amivel elkerülheted a jojó effektust!

2023.02.07

A nők többségének van olyan élménye, hogy nagy energia és idő befektetéssel fogy, aztán visszahízik, akár többet felszedve, mint korábban. Így önmagában és a rendszerben csalódva. egyre kevésbé van kedve diétázni, sportolni, mert úgy érzi nem garantált, hogy ezúttal VÉGLEG sikerül egy életre szép alakot csinálni. 

Megnyugtatlak, van biztos (tudományos) receptje a "végleges" és "tuti" módszernek, ami ugyan folyamatos sportolást és kis odafigyelést kíván, de NEM jelent életen át tartó éhezést és jojózást!

A gyönyörű és tartós alak recept neve:

erősítés + fehérje = izom


Így hibáztál eddig: 

Amikor koplalsz, nemcsak zsírt, hanem izmot is veszítesz, ami azért baj, mert 1.) az izom adja a szép feszes formákat 

2.) minél több izmod van, annál több zsírt égetsz "alapból", vagyis a nap folyamán is, edzés közben is. 

Ha ettől a kis segítődtől megszabadulsz (mert koplalással leépíted az izmokat), a hízékonyságod nő! 

Ezért van, hogy ha leadsz 10 kilót, és abból 6 zsír és 4 izom, akkor valójában NEM értél el sikert, mert igazából nem fittebb lettél, hanem LEÉPÜLTÉL!!! 

Ráadásul hiába vagy vékonyabb, a sziluetted nem szebb, mert összeesettebb, petyhüdtebb is lettél...


Ami a megoldás: 

Erősíts (súlyzós és saját testsúlyos edzések) és a diétádon belül csak a szénhidrát és zsír mennyiséget csökkentsd, de a fehérje beviteled növeld

Fogyassz 20-30 g zsírt, szénhidrátból pedig a testsúlyod dupláját grammban (tehát ha 70 kg vagy, akkor 140 g CH), viszont fehérjéből is fogyaszd a testsúlyod dupláját grammban (140 g fehérje!) 


  • heti 3-4 erősítő edzés, erősítő gyakorlatok! Lehet ez gépes, súlyzós, TRX, saját testsúlyos edzés. NEM futás, tánc, más kardió edzés!

  • 12 ismétlés, kifejezetten nagy súllyal (az aerobik kis súlyos 20 ismétlései inkább állóképességi edzés!

  • jó minőségű, alacsony CH tartalmú fehérje por, napi 1-2, edzés után, ill. akár vacsi helyett, nasi helyett...

  • de persze az alapokat a szilárd fehérje bevitel (hal, hús, tojás) adja, ha állati fehérjét nem fogyasztasz akkor: hüvelyesek!!


 

Ennél jobb receptet nem fogsz találni, mert ez minden értelmes diéta alapja, ha fitneszmodellnek készülsz akkor is ebből indulsz ki, ha keto vonalat követsz, akkor is kb ezt fogod beállítani, valójában minden egyes sikeres irány, kb. ezt az arányt fogja neked erősíteni! 


A Zárt Klubomban közel 200 anyag segít téged ezen az úton, és a legújabb videóm a ZK-n belül a Glow Academy videók közt pont arról szól, hogy az edzéseket hogyan tudod integrálni az életedbe, vagyis: MIKOR, HOL, ÉS MIT ÉRDEMES BEIKTATNI. 

CSATLAKOZZ! >>> FITNESZ ÉS COACHING ZÁRT KLUB