8 hetes Nagy Megújuló Program

Komplex 8 hetes program a fantasztikus formáért

A 8 hetes programot azoknak ajánlom szeretettel, akik NAGYON gyors és látványos megújulásra vágynak alakformálás terén! Az sem baj, ha kezdő vagy újrakezdő vagy, hiszen a programban szereplő terhelés az instrukciók alapján személyre szabható!

A 8 HETES PROGRAM TARTALMA:

✔️ 2 havi adag Soy Protein Shake

✔️ 2 havi adag Imunex

✔️ 1 Fat Killer zsírégető koncentrátum

✔️ 1 ingyenes konzultációt

✔️ 6 + 1 otthon végezhető edzés VIDEÓ

✔️ komplex programot egy 36 oldalas nyomtatható e-book formájában, melyben megtalálsz:

  • A helyes étkezés 12 alapszabályát
  • Ajánlott - nem ajánlott táplálékok táblázatát
  • 1 hetes mintaétrendet
  • Kitölthető edzés- és étkezési naplókat
  • Állapotfelmérő táblázatokat
  • Az érzelmi evés főbb okait és megoldási technikákat
  • Az önjutalmazás és motiválás módszereit
  • Check listát, hogy mindennap ellenőrizni tudd önmagad
  • +2 meglepi kiegészítő anyag

✔️ + 1 db AJÁNDÉK kuponoldalt: 10-30% kedvezmény coaching és személyi edzés bérletekre, workshopokra, táplálék kiegészítőkre, stb.


+ AJÁNDÉK: 1 HAVI ZÁRT KLUB TAGSÁG EDZÉSBÉRLETTEL (8.000 FT) ÉRTÉKBEN! HOGYAN JUTOK A TERMÉKEKHEZ?

A vásárlást követő 3-7 munka napon belül megkapod az étrend kiegészítőket, de az anyagokhoz már 48 órán belül hozzáférést kapsz! KIKNEK VALÓ EZ A PROGRAM? 

Kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak, akik a fitnesz alapok tisztázásával, heti 4 edzéssel és komplex étrend kiegészítéssel érnének el gyors, látványos változást az alakformálás terén. A programban nem maradsz egyedül, hiszen az 1 konzultáció mellett folyamatos online segítséget is kapsz, amennyiben igényled.


HOGYAN GYORSÍTJÁK A FORMÁLÓDÁST AZ KIEGÉSZÍTŐK? 

Az Imunex algakomplex egy különleges, 5 algából álló készítmény, mely az összes ásványi anyagot és vitamint biztosítja a szervezetnek, amitől fitt, energikus leszel, kevésbé fáradékony, és az éhséget is csillapítja.

A Soy Isolate fehérje turmix biztosítja majd a fehérje pótlást, mely az alakformálás terén elengedhetetlen és a jojó effektus kiküszöbölésében is segít. Ráadásul az éhséget is csökkenti! Mivel növényi alapú, így vegánok számára is fogyasztható.

A Fat Killer nevű zsírégető koncentrátum segít a zsírok energiává alakításában, emeli a pulzust és a testhőt, így akár 50%-kal növelheted a fogyást, ami azt jelenti, hogy a heti 0,5-1 kilós fogyást a duplájára gyorsíthatod!


GARANCIA:

A programra teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Amennyiben visszaküldöd nekem a kitöltött edzés- és étkezési naplót (hogy lássam: becsülettel végig csináltad a programot), de mégsem vagy elégedett a változással és úgy érzed nem tanultál, fejlődtél semmit, visszakapod a csomag árát!

A csomag eredeti értéke: 39.900 Ft

Ár: 33.800 Ft