Valentin-napi meglepi a pasidnak + mozgás

2020.02.02

Ha szereted a "kellemeset-a-hasznossal" típusú megoldásokat, akkor íme egy ötlet Valentin-napra! Még pont van annyi időd, hogy begyakorold, és hatalmas sikert arass vele! Készülj a párodnak házi-sztriptízzel! Alul megnézhetsz egy viszonylag egyszerű, rövid, jól begyakorolható videót, amivel elkápráztathatod a párod Valentin-napon. (Teljesen diszkrét, nem kell hozzá paróka meg 20 centis sarok!! :) Ennek az ajándéknak számos előnye van:

Ingyen van
Teljesen ingyen van, hacsak nem akarsz néhány kiegészítőt beszerezni (combfix, fűző...) - de nem érdemes, hisz ez tipikusan az az eset, mikor a kevesebb több! Ha nem volt ötleted és pénzed más ajándékra, ez tökéletes megoldás - de ha volt, akkor is cseréld le erre! Hidd el, Ő is ezt preferálná :)

Mozgással jár
Hogy jól menjen a koreográfia, naponta jópárszor el kell gyakorolnod - ami kb. napi félóra aerob mozgást jelent! Ha intenzíven gyakorolsz, a pulzusod megemelkedik, és az izmok dolgoznak (főleg a tartó izmok, melyek a lassú mozdulatoknál, megtartásoknál dolgoznak)! Ne feledd a bemelegítést, és a végén a nyújtást!

Tökéletes motiváció
Ha eddig nem voltál kitartó a diétában és az edzésekben, akkor valószínűleg a megfelelő motiváció hiányzott. Melyet most megtaláltál! - ha mindennap szem előtt tartod a sikert, melyet aratni fogsz 14-én, biztosan nagyobb kedved lesz az edzésekhez és a sütifalásról is könnyebb lesz lemondanod! (Optimális esetben ez később sem változik :)

Aznap törődnöd KELL önmagaddal
Természetesen aznap este nem állhatsz ki mosatlan hajjal, smink nélkül, böfi-folttal a válladon. Anyukaként kevesen vagyunk, akik minden reggel sminkkel indítanak - de ez most kötelező lesz! Hidd el, jól fog esni egyszer végre úgy nézni a tükörbe, hogy elégedetten nyugtázod: "Indulhat a show!"TIPP: ne akarj tökéletes lenni! Persze törekedni kell a minél szebb kivitelezésre, a szexi mozdulatokra, de rágörcsölni nem érdemes! Ne feledd, hogy Ő nem látta a videót, nem tudja, mi a pontos koreográfia! Ha elveszted a fonalat improvizálj - és mosolyogj!

:)

Hámori Blanka

edző, coach