Tesztelőket keresek az új programomhoz!

2022.06.22
TESZT EMBERT KERESEK AZ ÚJ PROGRAMOMHOZ!

 

KIKNEK JAVASLOM?

- aki kezdő, újrakezdő, fogyni vágyó

- aki készen áll a változásra, 4 hétig kitart

- aki júliusban/augusztusban rá tud szánni napi időt, energiát a testére

- nem és életkor mindegy

Nagyon fontos elmondanom, hogy a programom már korábban létezett, most azzal egészítem ki, hogy MEDITÁCIÓVAL, ÖNISMERETI GYAKORLATOKKAL is dolgozunk a 4 hét során!
Kérem, hogy csak olyan vágjon bele, aki a kommentben látható tervet (heti 4-5 edzés, heti 2 táplálkozási reform és a napi 2x10 perc meditáció) tartani tudja.
A kivitelezés így fog kinézni:Július utolsó hetében felkészülünk (mérések, célkitűzés, csoportos online konzultáció)
Ezután letölthetitek a könyvet, amelyben mindennapra egy fejezet jut. Az edzéseket a videók közül választhatjátok ki, de ha valaki a saját korábbi edzését csinálná (pl. futni jár vagy csoportos órára) az is megfelel, de a heti edzés szám legyen meg!
Az étrendben is van lehetőség szigorításra (pl. én is osztok meg heti étrendet receptekkel), ha valaki konkrétumok szerint szeretne majd haladni.
Minden nap időt kell szakítanod a meditációra, reggel és este, mert pont azt szeretném tesztelni, hogy szorongáson, stresszel alapuló érzelmi evéseken mennyire segít (amúgy nagyon sokat, ezt már tudom, de most szeretném növelni a statisztikát!) :)
Így hát várom szeretettel azokat is, akiken nagy túlsúly van, nehezen tartották eddig a diétájukat, vagy a tudás - szakmai segítség hiányában (vagy anyagiak hiányában) nem kezdtek bele egy összeszedett programba.
Még egyszer: ez nem egy 1000. edzés program, hanem önismerettel és meditációval ötvözött program! Kérem, hogy csak olyan jelentkezzen, akinek ez szimpatikus, nem áll tőle távol az önismereti munka!
És hogy mit lehet elérni vele? Elsősorban alakformálunk (heti 0,5-1,5 kiló fogyás simán teljesíthető vele!) de a jó közérzetet, mentális és fizikai egészséget javítjuk első sorban!
Ha érdekel, akkor jelentkezz, 5 férfi és 5 nő tesztelőmet keresem!
Mindezt természetesen ingyen, amennyiben végigcsinálod a folyamatot!
A programhoz önállónak kell lenni, mert közös edzést nem tartalmaz, de rengeteg segítséget kapsz + heti 1 konzultációs alkalmat tartok!
Jelentkezz üzenetben vagy emailben: blankahamori@gmail.com
START: 1. Csoport: 2022. Júl 4. 2. Csoport: 2022. Aug. 1.