Szuper kinézet, remek közérzet

2020.07.08

Eljátszottál a gondolattal, hogy idén nyáron mégis szuperül érzed magad, feszesen és csinosan mész a strandra, és majd kicsattansz az önbizalomtól? Akkor jó helyen jársz, van egy ajánlatom!

Szerintem Te is tudod, hogy a remek kinézet és szuper közérzet összefüggnek: ha fizikailag és jól érzed magad, és egy energia bomba vagy, és nőként/férfiként is elégedetten tekintesz a tükörbe, akkor minden más feladattal is jobban boldogulsz.

Ha pedig pozitív az énképed, az önostorozás helyett egészséges önbizalommal bírsz, és szereted az életedet, illetve érzed, hogy szeretve vagy, akkor a tested ragyogni kezd, leolvadnak a plusz kilók, szívesebben ugrasz ki az ágyból reggel. Nem így van? 


Te melyik területen javítanál?!

Akár mindkét területen (lelki-mentális vagy pedig fizikai síkon) szintet léphetsz, és lehet

  • szebb alakod, feszesebb formáid
  • keskenyebb derekad, kerekebb popsid
  • szebb tartásod és ragyogóbb kisugárzásod
  • vidámabb hangulatod minden nap
  • magabiztosabb fellépésed


...amennyiben mindkét területet szépen átnézzük, rendezzük, 1-1 változást bevezetünk! 


Van 5 dolog, amit már MA megtehetsz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, életedben, létedben: 

1. Vizsgáld meg, hogy a formádon, egészségeden mit szeretnél javítani: írd bele a plusz kilókat, a gerincproblémát, a fáradékonyságot is

2. Írd össze, mely szokásaid zavarnak, mik hátráltatnak: lehet életmódbeli (pl.étkezés, dohányzás...), de lehet elvontabb dolog is (pl panaszkodás, halogatás)

3. Próbáld megfogalmazni, mely érzéseid zavarnak gyakran: összezavarodottság, félelem, szégyen...? Mit éreznél helyettük?

4. Nézd meg, hogy mely kapcsolataid pozitívak, segítőek, és min kellene változtatni, ha tudnál. Mi zavar és mire vágynál?

5. Hogyan látod magad, és milyen a jövőképed? Mely pontokon alakítanál, mi az ami oké? Mesélj valakinek az álmaidról és félelmeidről.

+1: Jelentkezz a Fitnesz és Coaching Koncepció nevű programomra, amennyiben szeretnél a fenti kérdésekben segítséget kapni: konkrét életmódváltó-tervvel és coaching alkalmakkal, illetve egyéb pluszokkal!

Ráadásul 2020 júliusában egy szuper ajánlat is jár Neked, amennyiben fel vagy iratkozva a hírlevelemre vagy pedig a zárt VIP-csoportom tagja vagy: a programot a kedvezményesebbnél is kedvezményesebb áron + 1 ajándékkal tudod igénybe venni! (Részletek a hírlevélben és a csoportban)


Hámori Blanka

edző, coach