Miért kell az Omega-3 és Omega-6 a diéta alatt?

2021.05.18

Miért kötelező az Omega-3 zsírsav bevitele a diéta során? Mert SOK oldalról számogatja a zsírlgetést! Olvasd el részletesen az alábbi 4 pontot!

1. FITTEBB és CSINOYSABB LESZEL! 

Az Omega-3 zsírsavak a telítetlen zsírsavak csoportjába tartoznak. Ezek a zsírok csökkentik a vérkoleszterint, nagy szerepet játszanak a zsírok szállításában és javítják a véráramlást (ezzel hatékonyabbá téve a testedzést is.) 

2. BEINDUL / FELPÖRÖG A FOGYÁS!

Az Omega-3 és Omega-6 esszenciális telítetlen zsírsavak kombinációja a GYORSÍTJA A THERMOGENEZIS, VAGYIS HŐ ÁLTALI ZSÍRÉGETÉS FOLYAMATÁT

A speciális omega zsírsavak elérik, hogy a szervezet, a bevitt táplálékból több tápanyagot alakítson át hőenergiává. A további energiát, melyre a szervezetnek ehhez a folyamathoz szüksége van, az úgy nevezett "termogenézist", a fokozott zsírégetésből nyeri. Az értékes omega zsírsavak gondoskodnak továbbá arról, hogy a bőre a Body Lifterrel végzett kezelést követően szép, sima, puha és rugalmas legyen. 


3. CSÖKKENTI A STRESSZT, SZELLEMILEG AKTÍVABBÁ TESZ, CSÖKKENTI A BÁNATEVÉST

Ezen kívül akadályozza a bánat-evést is, hiszen az Omega-3 hiánya az agyban olyan zavart okoz, mely gátolja azt a képességet, hogy a stresszhelyzetet eredményesen megoldjuk. 


4. RUGALMAS, GYÖNYÖRŰ BŐR

Az Omega-3 nemcsak az arcbőrt teszi szebbé. Az egész testen rugalmasabbá válik a bőr, mely a nagy fogyás során kialakult megereszkedett bőr problémáját mérsékeli.

Hogyan tudod gyorsan és egyszerűen bevinni az Omega 3-at és Omega 6-ot? 

A halolaj kapszulában lévő olajat hal(fej)ből nyerik, az ennél gusztusosoabb növényből sajtolt verziók viszont kevésbé hatékonyak. Így én a MIKROALGÁKAT jánlom, konkrétan az Imunex kapszulát, emlyben Omega-3, -6, -9 is található. Ezt a készítményt itt éred el: Imunex Alga Komplex