Hogyan segítik a pozitív megerősítések a fogyásod?

2023.03.10

A pozitív szavak, a fontos gondolatok kimondása segít jobban magadévá tenni azokat a gondolatokat, amik belső stabilitást nyugalmat adnak. Ilyenek az önszeretettel, elfogadással, magabiztossággal bíró gondolatok. Kutatások sora bizonyítja, hogy a hangos szavak sokkal erőteljesebbek, mint a kósza gondolatok, és igenis hatnak ránk! 

A belső programok 

A "Nem vagyok képes rá" vagy a "Mindig is duci leszek" olyan belső programok, amikről talán nem is tudsz. Sok kudarcba fulladt diétának a hátterében állnak ezek a mérgező instrukciók. Ideje felül írni őket, napi pozitív gondolatokkal!

A stressz evés

A pozitív megerősítések olyan állítások, amik erősítik benned a jó érzelmeket, így kiszorítják a stresszt, aggodalmat - és ezzel az érzelmi evéseket is, mely oly gyakori oka a túlsúlynak. (Bánat, stressz, unalom evés...) 

Az új ötletek 

A megerősítések akár új szemszöget vagy ötletet is adhatnak. Áhh szóval így is tekinthetek a kudarcaimra, mint tanulságokra? Vagy önmagamat elfogadva mégis bemerészkedek az edzőterembe? Ezek segítenek másképp nézni a világra és új megoldásokat találni. 


A pozitív megerősítések szuper mankók a fogyás rögös útján, szóval csatlakozz a Fitnesz & Coaching Klubomhoz, ahol sok-sok ilyen hanganyagot hallgathatsz! https://www.hamoriblanka.hu/zart-klub/


A még jobb eredmény érdekében hallgasd meg ezeket élőben, a csoportos edzéseken! Csatlakozz hozzánk, és érj el látványos eredményeket!   https://www.hamoriblanka.hu/l/csoportos-orak-velem-kobanyan/