Fitt nasi: kiwi és joghurt

2020.11.08

Az egyik legnagyobb ellenségünk a diéta alatt az édesség iránti vágy, pedig  a rossz hír az, hogy az édességek kiiktatása nélkül nem tudunk fogyni! A jó hír viszont az, hogy ha egészséges összetevőkkel oldjuk meg a problémát (természetesen nem kontrolálatlan mennyiségben), akkor mégis tartható lesz a diéta!


Az e heti fitt nasi tippem: KIWIS YOGHURT

Ha sikerült túljutnunk a kivi-hámozás gyötrelmein, akkor csodás élvezetben lehet részünk! Azonban ennél is fontosabb, hogy a kivi rengeteg káliumot tartalmaz, ill. A-, C- és K-vitaminokat. Vértisztító hatású, nátrium tartalma elűzi a fájdalmat, és csont erősítésre is kifejezetten ajánlják! (Nem hiába, már létezik kivi-diéta is...) Vágd apródarabokra a kivit, és keverd natúr joghurtba! Szuper mint nasi, mint tízórai vagy uzsonna, és iszonyatosan kevés a kalória benne - miközben viszont nagyon finom! :)

TIPP: a natúr joghurtba más gyümölcsök is passzolnak, tapasztald ki melyik a kedvenced és írd meg nekem! :)

Kövesd a blogot, mert hamarosan újabb étkezéssel és edzéssel kapcsolatos tippeket osztok meg veletek! Addig is nézz körül az oldalon, hisz egy csomó mindennel segítheted a fogyásod: programokkal, étrend kiegészítőkkel, edzéstervekkel, személyre szabott programokkal...

Üdv, 

Hámori Blanka