Ezért leszel nőiesebb, ha mozogsz!

2017.11.19

A fitnessben egy csomó kérdéssel találkozunk, de azt hiszem, ami a legtöbb nőt foglalkoztatja a fitneszben, az mindig KIMONDATLAN: "Lehetnék jobb nő?!"

"Lehetnék jobb nő?"
"Ha mozgok / lefogyok, magabiztosabb leszek?"
"Anyaként még lehetek csinos valaha?"

A VÁLASZ: IGEN!!!!

Egyáltalán nem vagy egyedül, ha gondolkoztál már ilyenen, hisz ki ne akarna (újra) vonzó nővé változni?! ✨

Nagyon hiszek benne, hogy a testünk-lelkünk egy kerek egészként működik, és az egyik a másikra hatással van. A mozgás adta előnyöknek (most csak a Nőiességgel kapcsolatban írok, az egyéb előnyöket nem is említem) csak 1%-a a karcsúbb /formásabb test! Csupán kellemes mellékhatás, miközben:

fejlődik a testtudat: Ezáltal az ÖNBIZALOM is! Hiszen amit ismerünk, abban komfortosan mozgunk, azt magabiztosan viseljük.

HARMONIKUSABB lesz a mozgás: Ha javul az erő és a hajlékonyság, a mozgás rendezettebb lesz. Ha akarom lágyabb, ha akarom erőteljesebb vagyok:)

javul a KÖZÉRZET és az általános hangulat: Ez pedig egy alapvető eleme a vonzó nőknek. (Nemrég irtam ugye róla, hogy boldogság-hormonokat termelunk,jobban alszunk stb.)

szebb lesz a TARTÁS: Az erősebb core-izmok, vagyis stabilizáló izmok szebb tartást biztosítanak, ami büszkeséget és önbizalmat sugároz!

KISUGÁRZÁS: Az edzés olyan,mintha randiznánk a sajat testunkkel: figyelünk rá,jól érezzük magunk vele, és megismerjük. Ha rendszeressé tesszük akkor megszeretjük, és ez a kisugárzásunkat 180 fokban megváltoztatja!

Csodálatos alakulásokat láttam az évek során, sokgyerekes anyukák, sőt 50+os hölgyek kivirágzását a sport által!! Nőnek lenni márpedig nagyon jó, és amondó vagyok élvezzük is, amíg és amint lehet!

Szóval ne csak az alakformálást lássuk a fitneszben, lányok! ☺ (Nyilván mindez a fiúkra is vonatkozik, de nekik picit mások a szempintok, hamarosan külön írok erről!) És most íme 3, általam is tesztelt és szeretett, szuper-nőies mozgásforma, ami direktbe fejleszti a nőiességet és amit csak imádni lehet:

Rúd fitness
Rúd fitness
Hastánc
Hastánc
Jóga
Jóga