Ezért jó személyi edzőhöz járni

2020.12.11

Ahhoz, hogy fogyj, nem feltétlen kell személyi edzőhöz járnod, de tény, hogy egy jó edző rengeteget adhat - szakmailag és emberileg. Lássuk, hogy miért is szeretjük a személyi edzőket: ...mert szakmaiságával szépen, egyenletesen haladsz előre, biztos alapokat tudtok kialakítani edzettségben, újra és újra rávesz, hogy elindulj edzeni. Nemcsak gyorsabban haladsz, de biztonságosan is edzel, hiszen felügyeli a helyes végrehajtást, tudja mit kell / nem szabad speciálisan csinálnod.  

...mert időt és pénzt spórol Neked. Ugyanis a tudásával jobb és gyorsabb eredményeket érsz el, mintha önállóan kísérleteznél, parttalan diétákba kezdenél!

...mert élő példa. A mozgása, az alakja, az életmódja egyértelműen körvonalazzák a célt, a közelében tartózkodva nem nehéz a leendő eredményre fókuszálni! Ő maga a Motiváció.

...mert nem kap sokkot, ha megáll a fogyásod. Egyedül megtapasztalva, hogy áll a mérleg: elbizonytalanodsz, elkeseredsz. Az edző ellenben tudja, hogy vannak holtpontok, és segít továbblendülni.

...mert a jó edző folyamatosan tanít. Jól rögzülnek a gyakorlatok, és megértesz összefüggéseket a szervezeteddel kapcsolatban, amiket a biosz órán senki nem tanított... :) Ezzel megszeretheted, és hatékonyan formálhatod a tested!

...mert külső visszajelzést ad és szembesít. Kívülről jobban látja az összefüggéseket, és segíthet olyat is észrevenni, amit nélküle nem tudnál pl.alvás-zavarok és a munkaidőd közt; a bőrproblémák és fogyás és tejtermékek mennyisége közt...

...mert jó hozzá visszatérni. Ha jól választottál edzőt, vagyis passzoltok emberileg is, akkor az edzés nemcsak izzadás, de egy jó élmény is! Az edzés utáni beszélgetések, nevetések egészen biztosan újra és újra bevonzanak a terembe!

...mert házigazda az edzőteremben. Az edző megmutatja neked mi mire való és ki kicsoda az edzőteremben. Az eleinte ismeretlen terepet olyan otthonossá változtathatja a számodra, hogy ezentúl a világ bármely pontján bátran lépsz be az edzőtermek ajtaján!

...mert elenged, ha készen állsz. A tévhitekkel ellentétben a jó edző célja nem az, hogy minél tovább maga mellett tartson, hanem hogy fejlődj és tanulj annyit, hogy végül elengedhesse a kezed. Az persze nem vitás, hogy új kérdés, új edzésterv esetén továbbra is 0-24 hívható! :)


Tipp: amennyiben a szülés után, vagy nagyobb túlsúllyal, valamilyen speciális problémával most kezdesz el edzeni, fokozottan fontos a szakértői vélemény! A tested ugyanis most egészen más kapacitással bír, mint korábban! Keresd ki a szimpatikus edzőt a katalógusból, és hívd bátran! 


Üdv, Blanka

Online programok és termékek >>>