E-bookok 1990 Forinttól

2024.01.05

Tudtad? Van 2 e-bookom, amihez fillérekért hozzájuthatsz! Az alábbiakban ezt a 2 anyagot szeretném neked bemutatni, és sok szeretettel ajánlani! Mindkét anyag a jobb közérzetet és magasabb szintű önismeretet és önszeretetet hivatott elősegíteni, de az elsőben nagyobb szerepet kap a fitnesz eszköztára, míg a másodikban a belső fejlődés van fókuszban. 


A Nagy Megújuló Program c. e-bookom lényegében egy életmód program, amit 4 héten át követve nagyon szép eredményeket érhetsz el az alakodban. Nemcsak fittebb és feszesebb leszel, de a közérzeted is sokkal jobb lesz, és megalapozhatod az egészséges életmódot, ami követhető és reális - vagyis nem kell félned a visszahízástól! 

ITT ÉRED EL A TOVÁBBI RÉSZLETEKET ÉS AZ E-BOOKOT >>>


A 30 lépés felfelé c. e-bookban nagyon szépen felépítheted a jobb, harmonikusabb önmagad, mindennapra 1 azaz egy egyszerű feladattal. Mivel ezek a coaching gyakorlatok sokakat segítettek már a jobb közérzet, kiegyensúlyozottabb hétköznapok felé, így nem kell félned - tesztelt és bevált módszerekről van szó. Nem kell kifejezett céllal rendelkezned, elég ha elhatározod: jobban szeretnél lenni. Természetesen itt is lesznek fitnesszel, életmóddal kapcsolatos fejezetek. 

ITT ÉRED EL A TOVÁBBI RÉSZLETEKET ÉS A VÁSÁRLÁSI FELÜLETET >>