Karriercoaching

A karriercoachingot nem lehet élesen elválasztani az életmód-coachingtól - hiszen minden mindennel összefügg, az egészségünk, kipihentségünk, a testsúlyunk hatással van a karrierünkre, és a karrierünk (szerepeink, társaságunk, fejlődésünk, anyagi biztonságunk) a testi és lelki egészségünkre. 

Azonban muszáj mégis picit külön kezelni ezt a vonalat, mert szinte mindannyiunknak van olyan életszakasza, amikor a munka témája a legfontosabb: vagy mert nincs és kétségbeesve keresünk, vagy mert van, de nem vagyunk igazán a helyünkön és váltani akarunk, vagy mert egy karrierbeli döntéssel nem tudunk dűlőre jutni.

Az életem egy pontján, 31 évesen úgy döntöttem, hogy az edzések és életmód-coaching mellett továbbképzem magam, és külön figyelmet szentelek ennek a területnek. Ekkor már elmondhattam magam is, hogy "minden voltam csak akasztott ember nem": voltam vállalkozó és alkalmazott, voltam takarítónő és voltam üzletkötő, voltam kétségbeesett egyedülálló anya és magabiztos, jó pozícióban lévő vezető.... Most szabadúszó edzőként, coachként, bloggerként boldog vagyok és úgy érzem számos pontos segíthetem, hogy megtaláld a munkát és életformát, amivel Te is értéket adhatsz a világnak!

Amiben segíthetek Neked coaching folyamatban és oldalaimmal: 

  • karrierváltás, változáskezelés
  • önismeret, erősségek felmérése
  • konfliktus kezelés, szerepek (anyaság-nőiség-karrier)
  • vállalkozás indítás
  • konkrét állásajánlatok

A coaching áraim egységesek, itt találod őket, de a karriercoaching külön oldalakat kapott (Facebook, blog) itt: 

Szeretem a munkám!