Gélek, krémek

A BLUE COOL GEL egy edzés utáni hűsítő krém kifejezetten sportolók számára. 25 gyógynövény kivonatot tartalmazó formulája bioaktív összetevőkkel és esszenciális olajokkal mély hűsítő érzést biztosít. A BLUE COOL GEL megnyugtatja az izmokat egy intenzív edzés után. A termék nyugtató és frissítő hatásának köszönhetően segít az izmokban felhalmozott méreganyagok eltávolításában. 

Masszírozzon kis mennyiségű gélt a bőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik, közvetlenül edzés után. Csak tiszta, száraz bőrön alkalmazza.

Figyelmeztetések: Csak külsődleges használatra. Ne alkalmazza szem környékén, nyálkahártyán, vagy sérült bőrfelületen. Ha szembe kerül, azonnal öblítse ki, bőséges vízzel. Ha használata során irritációt észlel, hagyja abba a készítmény alkalmazását, és keresse fel kezelőorvosát.

Gyártó: Trec Nutrition

Ára: 3.390 Ft

 A RED HOT GEL egy kifejezetten sportolók számára kifejlesztett, 25-féle gyógynövényi kivonatot tartalmazó, biológiailag aktív összetevőkben gazdag edzés előtti bemelegítő krém.

A RED HOT GEL segíti az izmok,szalagok, izületek bemelegítését, és segít a megfelelő hőmérséklet megtartásában az edzés során. Ez különösen fontos a kültéri edzést végzőknek, valamint a viszontagságos időjárási körülmények között tréningezőknek, a sérülés veszélyét minimálisra csökkentve.Az innovatív komfortot és a kellemes aromát kombinálj a RED HOT GEL egyetlen formulában melyet Svéd tudósok fejlesztettek ki. A termék nem hagy nyomot , és bemasszírozás után sem marad a bőrön, mint ahogy ez a krémekre általában jellemző, hiszen aktív összetevői hihetetlenül gyorsan felszívódnak.

Gyártó: Trec Nutrition

Ára: 3.390 Ft

  • 9 ingyen letölthető anyag: e-bookok, tesztek, étkezési napló és edzésprogramok, táplálkozási táblázatok
  • AJÁNDÉK kuponok és ingyenes szállítás
  • INGYEN online konzultáció, hogy új lendületet kapj!

Kattints a részletekért!