Férfi Klub

Kifejezetten a férfi érdeklődők, vásárlók és (edzés és coaching) ügyfelek számára hoztam létre a Férfi Témák zárt csoportot, hogy plusz támogatást, tippeket adhassak szakértő társaimmal Nektek, biztonságos környezetben. 

Csoport elérése a gombra kattintva: 


MIRŐL SZÓL EZ A CSOPORT? 


Ma már elfogadott, sőt, bevált élet felfogás, hogy a férfinek nem egyetlen feladata a pénz előteremtése és a család eltartása, hanem van joga és lehetősége az érzelmi egyensúlyra figyelni, a fizikai állapota érdekében töltődni vagy pihenni, kiteljesedni, részt venni a megfelelő otthoni egyensúly kialakításában. 


Ez persze nem csak lehetőség, de feladat is, amiben az a nehéz, hogy az 1-2 generációval ezelőtti férfiak még egész másképp éltek, tehát a mostani új generációk feladata kialakítani az új szemléletet!


A nők boldogan veszik észre, hogy egyre több a tudatos férfi, aki szakítva a régi sémákkal, módszerekkel, szerepekkel, képes és akar megérteni, megfejlődni, együttműködni és tanulni, tud empatikus lenni, megfogalmazni az érzelmeit és minőségben kommunikálni - sőt, egyes kutatások, előrejelzések szerint a jövő nemzedékeinek lányainál már csakis az ilyen férfiaknak lesz esélyük.   


A zárt csoportban abban segítünk, hogy ezt a tudatosságot fejleszthesd magadban, és mentálisan, érzelmileg és fizikailag is teljesebb életet élhess!


 Amiről itt lesz szó:

  • szerelem, szex, potencia
  • kapcsolat, konfliktus kezelés
  • szabadság a kapcsolaton belül
  • életszakaszok, korszakváltások, krízisek
  • életmód, táplálkozás
  • különböző szerepek
  • táplálék kiegészítők
  • karrier, siker


FONTOS: 2 férfi kollégám (egy coach és egy edző) fogja segíteni a munkám, mert van, amikor a férfinak csakis férfitól kell a tanács, vagy ők tudnak hozni releváns tapasztalatot 

Először is kérlek, olvasd el a csoport szabályzatot! A lényege, hogy TISZTELETTEL közelítsük egymást, és a csoportbeli tartalmakat kivinni TILOS!

KÉRDEZZETEK, írjatok is bátran: van lehetőség anonim posztolásra, ekkor név nélkül jelenik meg a kérdésed / mondanivalód. Egy-egy jó témát kommentekben jól kivesézhetünk:)