Meditációk online programokhoz

Ezen az oldalon az online programodhoz tartozó meditációkat találod. Ne feledd, hogy a havi díjas Zárt Klubban sokkal több anyagot (relax zenék, OM meditációk, még több rövid meditáció és megerősítés és légzéstechnika, még több olvasni való tőlem) találsz, érdemes kipróbálni! 


Egyszerű meditációk és önmegerősítés Blankával 

A meditálás segíthet téged abban, hogy megtanuld magad megnyugtatni, ellazítani, oldd a stresszt, gyógyítsd magad. Az alábbiakban ezzel kapcsolatos olvasnivalókat és hanganyagokat találsz. 


Csakra meditációk

A csakrák az aura az ősi tanítások szerint éppúgy a szervezetünk része, mint a fizikai testünk. Sőt, bizonyos szempontból fontosabb. A belső energiák áramlásáért - amely a fogyás fontos része - éép olyan fontos meditálni, mint edzeni vagy egészségesen táplálkozni. 

Fálun Gong - Út a megvilágosodáshoz


A Fálun Gong, vagy más néven Fálun Dáfá a meditáció és a belső béke megtalálásának ősi kínai hagyományaira épül, melynek célja az egészség megőrzése és a jellem javítása.  "Azonosulni a Világegyetem legmagasabb tulajdonságaival: Zhen, Shan, Ren (Őszinteség, Jószívűség, Tolerancia) - ez a gyakorlat alapja. Az önművelési utat ezek a legfontosabb tulajdonságok vezetik, ez az út azokon a törvényeken alapul, amelyek a világegyetem fejlődési folyamatát is biztosítják." - Li Hongzhi, a Fálun Dáfá alapítója

Gyakorlatok sorrendben: 

A Fálun Gong és Fálun Dáfá filozófiák magyarázatai

Mediátciós zenék és zenék alváshoz

Egy jó nap egy jó éjszakával kezdődik! Aludj mélyen, tapasztald meg a teljes ellazulást ezekkel a 7-8 órás meditatív zenékkel! Vagy használd őket meditációhoz, légzésgyakorlatokhoz, esetleg jógához. 









A honlapon található minden anyag és edzés használata és alkalmazása saját felelősségre történik. Az edzések jó kondícióval és egészséggel rendelkezők számára lettek összeállítva. Az anyagok gyógyítási célt NEM szolgálnak.